Teraphosa apophysis: test Can-am SPYDER
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Jak to ktoś kiedy powiedział: Dwa drzewa to już las ...TAGDB:
witam
pragnę poinformować że w Poznaniu jest już dwóch szczęśliwych posiadaczy Spydera....
A dlaczego dopiero jak się ociepli... Śniegu nie ma, więc wystarczy ubrać się cieplutko i w drogę... Wiem co mówię, bo wczoraj przy -9 st. C testowaliśmy quada...
Póki co quadowa emeryturka :)
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
To tylko kwestia odpowiedniego ubioru... Zapewniam, że jest to wykonalne i przede wszystkim przyjemne...
W styczniowym numerze dwumiesięcznika QUADZIK - polski magazyn o quadach jest artykuł: Jak nie zamarznąć w zimie, w którym podpowiadamy pewne rozwiązania, żeby czerpać przejemność z jazdy również w zimie... I to nie tylko przeprawowej, czy sportowej, ale również turystycznej, gdzie pokonuje się dużo kilometrów i nie pracuje tak mocno na qudzie...
W styczniowym numerze dwumiesięcznika QUADZIK - polski magazyn o quadach jest artykuł: Jak nie zamarznąć w zimie, w którym podpowiadamy pewne rozwiązania, żeby czerpać przejemność z jazdy również w zimie... I to nie tylko przeprawowej, czy sportowej, ale również turystycznej, gdzie pokonuje się dużo kilometrów i nie pracuje tak mocno na qudzie...
Spokojnie można jeździć zimą. Nie mówię koniecznie o -9 ale jeżeli temperatura jest koło zera to nie ma najmniejszego problemu. Sam jeżdżę motocyklem i testuje jak sie jeździ w zimne dni i sprawdzam kiedy będe musiał zakończyć sezon. Póki co nie ma jednak żadnych problemów i prawdopodobnie przejeżdżę cała zimę i powstrzyma mnie dopiero śnig na drodze!!!!!
Re: Teraphosa apophysis: test Can-am SPYDER
witam
odświeżę troszkę temat
spyderkiem zrobiłam już ponad 16500 km . W tym roku byliśmy na zlocie spyderów w Austrii (oczywiście na kołach) ... ze sprzętem jak do tej pory nic sie nie dzieje .Wymieniłam tylko tylnie koło bo troszkę się "zjechało"
Z czystym sumieniem mogę polecić zakup , zabawy jest naprawdę dużo a i bezpieczniej jak na mtocyklu.
odświeżę troszkę temat
spyderkiem zrobiłam już ponad 16500 km . W tym roku byliśmy na zlocie spyderów w Austrii (oczywiście na kołach) ... ze sprzętem jak do tej pory nic sie nie dzieje .Wymieniłam tylko tylnie koło bo troszkę się "zjechało"
Z czystym sumieniem mogę polecić zakup , zabawy jest naprawdę dużo a i bezpieczniej jak na mtocyklu.
Jakże trywialna rzecz może nas uszczęśliwić,gdy mamy poczucie że sami na nią zapracowaliśmy...
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
A ciekawe dlaczego to koło się tak zjechałoTAGDB pisze:...Wymieniłam tylko tylnie koło bo troszkę się "zjechało"
Widziałem na zlocie Can-am'a na Podhalu, że ciężką nogę to znaczy rękę masz. Pozdrawiam SPYDERowców...
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Ponieważ pewnie nie ma wiele grup na spyderach zakładam że to właśnie was widziałem wracając z Włoch między mostem a Brenero w Austrii.TAGDB pisze:witam
odświeżę troszkę temat
Wyglądaliście jak z innej planety (jakieś 6-7 maszyn)
Pozdrawiam
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
plus jeden KTMPonieważ pewnie nie ma wiele grup na spyderach zakładam że to właśnie was widziałem wracając z Włoch między mostem a Brenero w Austrii.
Wyglądaliście jak z innej planety (jakieś 6-7 maszyn)
Pozdrawiam
Jakże trywialna rzecz może nas uszczęśliwić,gdy mamy poczucie że sami na nią zapracowaliśmy...
- rafall
- Quad:: Kymco MXU 150, Suzuki KQ 750, Can Am Spyder
- Imię: Rafał
witam.
również chciałem się pochwalić. od ok tygodnia jestem posiadaczem Spydera, maszyna zaj....ta. dużo zabawy. bardzo wygodnie się jeździ. mój model to rs manual numer produkcyjny 068. oczywiście kolor żółty rocznik 08.
pozdrawiam wszystkich fanów i użytkowników Spyderów
ps
są planowane jakieś zloty lub imprezy integracyjne?
Rafał
również chciałem się pochwalić. od ok tygodnia jestem posiadaczem Spydera, maszyna zaj....ta. dużo zabawy. bardzo wygodnie się jeździ. mój model to rs manual numer produkcyjny 068. oczywiście kolor żółty rocznik 08.
pozdrawiam wszystkich fanów i użytkowników Spyderów
ps
są planowane jakieś zloty lub imprezy integracyjne?
Rafał