Witam wszystkich !!
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Witaj Kamikazeeee567...
Ale panowie dajcie już spokój, bo to jak trochę dyskusja czy Yamaha jest lepsza od Hondy, czy odwrotnie Oczywiście nie ujmując ani Hondzi ani Yamaszce
Moim zdaniem jest nieźle, że mamy w Polsce dwa fora jedno potężne a drugie trochę mniej Weekend się zbliża, ja dziś umyłem swojego żółtego KingQuadzika i jutro go trochę popbrudzę, a w niedzielę zawitamy z Jarkiem do Wschowy na motocross quadów, żeby kilka zdjęć zrobić i jakiś krótki filmik zapodać...
Pozdrawiam wszystkich quadowo i serdecznie
Ale panowie dajcie już spokój, bo to jak trochę dyskusja czy Yamaha jest lepsza od Hondy, czy odwrotnie Oczywiście nie ujmując ani Hondzi ani Yamaszce
Moim zdaniem jest nieźle, że mamy w Polsce dwa fora jedno potężne a drugie trochę mniej Weekend się zbliża, ja dziś umyłem swojego żółtego KingQuadzika i jutro go trochę popbrudzę, a w niedzielę zawitamy z Jarkiem do Wschowy na motocross quadów, żeby kilka zdjęć zrobić i jakiś krótki filmik zapodać...
Pozdrawiam wszystkich quadowo i serdecznie
Póki co quadowa emeryturka :)
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Krzysztof Wronowski
- prezziguzzi
- Kontakt:
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Posty z porównaniem KQ i BFa przeniosłem do nowego tmatu -> http://quadzik.pl/forum/viewtopic.php?t=745
Póki co quadowa emeryturka :)