Ile pali Suzuki KQ 750??
Re: Ile pali Suzuki KQ 750??
Z tym mrozem to u mnie jest tak samo i uznałem to za normę ale w tej zimie trzymałem go w ciepłym garażu
Pokochaj przyrodę tak i ona pokocha Ciebie.
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
Suzuki KingQuad750AXi
tez trzymałem ale czasem trzeba było go wystawić no i niestety 2 godziny na mrozie i juz pompa nie pracowała :/
mam pytanie czy 6000 km to duzy przebieg jak na kinga z 2006
no troche juz ma nalatane... moj jest 2006 i ma kolo 2,500 chyba... ale wiekszosc w ciezkim terenie... moze tamten duzo na wycieczki po lesie jezdzil
Dla przykładu mój ma już 5900 a jest z 2008r.
Suzuki KingQuad750AXi
Suzuki KingQuad750AXi
heh to chyba nim na wakacje jezdzisz i do pracy
Jeżeli pompa zamarza to znaczy że paliwo jest chrzczone lub woda zostało po topieniu.
Rada jest prosta na pełen zbiornik 0.5 L. denaturatu przed pierwszymi mrozami i wypalić całą zawartość zbiornika.
Ja mam na kulane 10 500 km. i ani raz mi pompa nie zamarzła ani nic nie wariowała.
Zawory sprawdzałem 3 razy i po 10 000. km luz jak na początku eksploatacji zgodny z zaleceniami.
Rada jest prosta na pełen zbiornik 0.5 L. denaturatu przed pierwszymi mrozami i wypalić całą zawartość zbiornika.
Ja mam na kulane 10 500 km. i ani raz mi pompa nie zamarzła ani nic nie wariowała.
Zawory sprawdzałem 3 razy i po 10 000. km luz jak na początku eksploatacji zgodny z zaleceniami.
odnosnie tego kinga z przebiegiem 6000 wlasciciel mowil ze jest zarejestrowany jako maly ciagnik http://moto.allegro.pl/item1084271719_s ... y_rat.html
podaje link co o tym sadzicie
podaje link co o tym sadzicie
ee tam Sporo nim jeździłem przez pierwszy rok a teraz to rzadziej ale za to dłużej, ale znacznie mniej niż w zeszłym roku
OO! blachy [ELA xxxx] Moje strony
Właśnie na początku miałem okazję zakupienia prawie identycznego KQ tylko że zielonego, takie same poprzerabiane lampy i mój egzemplarz miał jeszcze a raczej brak szperacza i baardzo niechlujnie pospawane bagażniki. I nie wziąłem.
Bo generalnie ja stawiam na estetyke i wygląd ale może tobie to nie przeszkadzać radze w ogólnej kwestii przejażdżkę i zabranie ze sobą jakiegoś fachowca
To jedyne co mogę powiedzieć
PS: Duży plus dla sprzedawcy za wypucowanie tego sprzętu a to nie łatwe oj nie łatwe ;P
OO! blachy [ELA xxxx] Moje strony
Właśnie na początku miałem okazję zakupienia prawie identycznego KQ tylko że zielonego, takie same poprzerabiane lampy i mój egzemplarz miał jeszcze a raczej brak szperacza i baardzo niechlujnie pospawane bagażniki. I nie wziąłem.
Bo generalnie ja stawiam na estetyke i wygląd ale może tobie to nie przeszkadzać radze w ogólnej kwestii przejażdżkę i zabranie ze sobą jakiegoś fachowca
To jedyne co mogę powiedzieć
PS: Duży plus dla sprzedawcy za wypucowanie tego sprzętu a to nie łatwe oj nie łatwe ;P
Suzuki KingQuad750AXi
Suzuki KingQuad750AXi
Na zdjeciach wyglada ze jest bardzo zadbany i bardzo mozliwe ze to co pisze jestjakas tam prawda bo nie widac jakis znakow szczegolnych jazdy w terenie.
Co do wody w pompie... to zamarzala ona zawsze na mrozie... nawet jak bylo full paliwa... chyba gdyby byla woda to by sie tak dzialo raczej tylko w przypadku malej ilosci paliwa??
Co do wody w pompie... to zamarzala ona zawsze na mrozie... nawet jak bylo full paliwa... chyba gdyby byla woda to by sie tak dzialo raczej tylko w przypadku malej ilosci paliwa??