okolice Piaseczna
-
- Quad:: can-am ds450, renegade800x i polarek sportsman500 H.O
- Imię: Michał
- Kontakt:
-
- Quad:: can-am ds450, renegade800x i polarek sportsman500 H.O
- Imię: Michał
- Kontakt:
Re: okolice Piaseczna
jak ktoś będzie sie wybierał pośmigać w najbliższy weekend proszę o info 792 110 230
Hej,
ja bym chciał pośmigać w weekend, ale nie znam fajnych miejsc w okolicach Warszawy, więc chętnie dołączę. Mam przyczepkę, więc mogę dojechać.
Mój telefon 607 81 31 32.
ja bym chciał pośmigać w weekend, ale nie znam fajnych miejsc w okolicach Warszawy, więc chętnie dołączę. Mam przyczepkę, więc mogę dojechać.
Mój telefon 607 81 31 32.
lata ktos jeszcze w okolicy piaseczna bo straszna cisza nastala na tym poscie
jak sa chetni to odzywac sie.
jak sa chetni to odzywac sie.
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Witam, od niedawna jestem posiadaczem quada i z chęcią bym z kimś pozwiedzał okolice Piaseczna w celu wypróbowania maszynki, na razie na kolach bo czekam na zamontowanie haka w aucie terminy dowolne raczej weekendowe
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
25.03 12g Wał zawadowski koło przejazdu kolejowego
dzwon 661111166
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Chciałbym zaprosić quadowców na imprezę dla dzieciaków.
Impreza dla Dzieci z domu dziecka oraz ośrodka wychowawczego - planowane atrakcje oparte na "poszukiwaniu skarbów" .
Dla chętnych quadowców którzy przyjadą wspomóc imprezę organizatorzy przygotowali niewielki rajd z pieczątkami, (w trakcie kiedy dzieciaki będą jeździć autami) a po powrocie do bazy jest wielka prośba do quadowców aby powozili dzieciaki na swoich maszynach.
Zapraszamy również motocyklistów, którzy również mogą wystartować razem z quadowcami. Zgłoszenia quadowe i motocyklowe proszę kierować na adres wgm@wgmparkot.pl
PLAN IMPREZY:
10:00 Start w Kuklówce
11:00 Zaczynamy zabawę terenową „poszukiwanie skarbu”
Jeździmy z dzieciakami, ale tym razem to One ustalają trasę szukając kolejnych, ukrytych miejsc ze wskazówkami. Na końcu z każdej z tras będzie ukryty SKARB. W czasie tej zabawy „quadziarze” pokonują swoją odrębną trasę.
14:00 Wracamy na posiłek Dzieci zajadają się pysznym obiadem.
Dla chętnych zupa i kiełbasa z grilla. Posiłek „co łaska”
Łaska za zupę 5PLN, łaska za kiełbasę 10PLN
15:30 Zabawy i konkursy
Między innymi:
kucyki, przejazdy bryczką, zawody sportowe, malowanie buziek, pokazy straży pożarnej oraz wiele innych, dla dzieci nagrody.
18:00 Zakończenie dziecięcej części imprezy, rozdanie prezentów
Na koniec wielka niespodzianka.
19:00 Dla chętnych ognisko
Zapraszamy do integracji, jest możliwość zostania pod namiotem do następnego dnia (niezbędny własny namiot)
Będziemy mieli zaszczyt gościć Dzieciaki z: Konstancina- Jeziorna, ośrodka wsparcia dziecka i rodziny "KOŁO" oraz z Ośrodka Szkolno- Wychowawczego w Lesznie.
http://www.facebook.com/events/571600246206148/
Impreza dla Dzieci z domu dziecka oraz ośrodka wychowawczego - planowane atrakcje oparte na "poszukiwaniu skarbów" .
Dla chętnych quadowców którzy przyjadą wspomóc imprezę organizatorzy przygotowali niewielki rajd z pieczątkami, (w trakcie kiedy dzieciaki będą jeździć autami) a po powrocie do bazy jest wielka prośba do quadowców aby powozili dzieciaki na swoich maszynach.
Zapraszamy również motocyklistów, którzy również mogą wystartować razem z quadowcami. Zgłoszenia quadowe i motocyklowe proszę kierować na adres wgm@wgmparkot.pl
PLAN IMPREZY:
10:00 Start w Kuklówce
11:00 Zaczynamy zabawę terenową „poszukiwanie skarbu”
Jeździmy z dzieciakami, ale tym razem to One ustalają trasę szukając kolejnych, ukrytych miejsc ze wskazówkami. Na końcu z każdej z tras będzie ukryty SKARB. W czasie tej zabawy „quadziarze” pokonują swoją odrębną trasę.
14:00 Wracamy na posiłek Dzieci zajadają się pysznym obiadem.
Dla chętnych zupa i kiełbasa z grilla. Posiłek „co łaska”
Łaska za zupę 5PLN, łaska za kiełbasę 10PLN
15:30 Zabawy i konkursy
Między innymi:
kucyki, przejazdy bryczką, zawody sportowe, malowanie buziek, pokazy straży pożarnej oraz wiele innych, dla dzieci nagrody.
18:00 Zakończenie dziecięcej części imprezy, rozdanie prezentów
Na koniec wielka niespodzianka.
19:00 Dla chętnych ognisko
Zapraszamy do integracji, jest możliwość zostania pod namiotem do następnego dnia (niezbędny własny namiot)
Będziemy mieli zaszczyt gościć Dzieciaki z: Konstancina- Jeziorna, ośrodka wsparcia dziecka i rodziny "KOŁO" oraz z Ośrodka Szkolno- Wychowawczego w Lesznie.
http://www.facebook.com/events/571600246206148/
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź