Czy warto kupić??
- prezziguzzi
- Kontakt:
dzieki koledzy
Dziekuje za pomoc koledzy i musze wam napisać ze znalazłem dobrą oferte YAMAHA 2009r Grizzly 550 FI Auto.4x4 EPS Special E za 25000 i poważnie rozważam tą oferte do kupienia jest od września i dodatkowo 6 tygodni oczekiwania bo jak sie juz domyślacie jest to zakup z USA 25000 to całkowity koszt wraz z opłatami celno-skarbowymi i transportowymi pozostaje tylko zarejestrować (posiada zestaw ATV STREET trzeba go tylko zamontować w tej cenie oczywiscie dzięki uprzejmości sprzedawcy quada) Jeszce raz dziękuje Wam za pomoc!!!!
Ps. SUZUKI 2008 KingQuad 750AXi Camo NOWY dostępny jest w tych samych pieniądzach.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia wkrótce gdzieś w terenie.
Ps. SUZUKI 2008 KingQuad 750AXi Camo NOWY dostępny jest w tych samych pieniądzach.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia wkrótce gdzieś w terenie.
za taką kase możesz mieć spokojnie np. grizzly 700 , kingquada, a nawet bombe 800 a ty chcesz g550 przemyśl tofrodo napisał...
YAMAHA 2009r Grizzly 550 FI Auto.4x4 EPS Special E za 25000
Ostatnio zmieniony ndz 24 sie, 2008 przez darekk310, łącznie zmieniany 1 raz.
Moc Jest Bogiem, Prędkość Nałogiem, Nitro Zabawą, a Turbo Podstawą
Czy warto kupić??
Witam.
Czy opłaca się kupić Allroad 500 proszę o opinię jak on się sprawuje w terenie, i czy jest awaryjny, ponieważ chcę kupić takiego Quada.
Czy opłaca się kupić Allroad 500 proszę o opinię jak on się sprawuje w terenie, i czy jest awaryjny, ponieważ chcę kupić takiego Quada.
Re: Czy warto kupić??
salon-jazda-warsztat-jazda-warsztat,warsztat-jazda-warsztat,warsztat,warsztat-jazda-warsztat,warsztat,warsztat,warsztat.....cf moto,allroad(allfeil),kingwey czy jak by to nie zwał.
- bawidamek77
- Quad:: Polaris Sportsman 850 xp
- Imię: Damian
Re: Czy warto kupić??
Nie mogę się na to patrzeć, ile ten quad zjadł mi nerwów, teraz mam XP 850 i mam święty spokój.