QUAD dla długiego.
QUAD dla długiego.
Witam. Zapytam doświadczonych o Quada dla kogoś kto ma 194cm wzrostu, czyli dłuugie nogi. I to jeszcze takiego żeby można było rekreacyjnie dziecko przewieźć z tyłu , albo żone. Myślę o sprzęcie przeprawowoym którym będzie się można wybrać na impręzę typu przeprawa ze zwiedzaniem np. DZICZ KARPACKA itp. ale bez extreem czyli po szyje w błocie. Proszę o info wśród jakich quadów szukać aby w miarę nie stracić kręgosłupa, albo nie rozbić sobie kolanami nosa. To czy bedzie to nowy czy używka zależy od ceny. Głównie chodzi mi o gabaryty.
Z góry dziękuję za info i pozdrawiam.
Z góry dziękuję za info i pozdrawiam.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: QUAD dla długiego.
Po pierwsze powiedz jaki budżet, bo można wybrać quada za 50 tyś i za 20 tyś tylko jeden będzie nowy drugi używany.
194cm to nie jest wcale takie straszne, normalny Grizzly 660/700 Ciebie zmieści.
Tylko czy Ci zależy na bardzo wysokim komforcie czy nie?
Rozejrzyj się za dłuższymi wersjami Outlandera, Sportsmana.
194cm to nie jest wcale takie straszne, normalny Grizzly 660/700 Ciebie zmieści.
Tylko czy Ci zależy na bardzo wysokim komforcie czy nie?
Rozejrzyj się za dłuższymi wersjami Outlandera, Sportsmana.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
Załatwię Ci polarka jak marzenie - daj aby znaka, budżet jest istotny. Jakby co to dzwoń: 506 316 916.
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...
Co do budżetu to tak do ok.30.000,- ale muszę mieć w komplecie z pługiem, aby wziąść na firmę i wrzucić w koszty jako narzędzie do odśnieżania:)
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
W tej cenie Polaris Sportsman 500 nowy z pługiem, homologacją i 2letnią gwarancją. Jak byś był zainteresowany pisz na PW.
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Panowie nie zapominajcie, że tutaj macie doradzić, a nie sprzedać. To nie ten dział.
Co nie zmienia faktu, że Sportsman jest dobrym wyborem.
Co nie zmienia faktu, że Sportsman jest dobrym wyborem.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
-
- Quad:: Renata
- Imię: Ola/Sandra
Kawasaki brute force - używany w cenie 30 kawałków można kupić. Jest wysoki i duży.
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
I Awaryjny
Bierz jakiegoś Polarka albo Bombe.
Bierz jakiegoś Polarka albo Bombe.
-
- Quad:: Renata
- Imię: Ola/Sandra
I tu się mylisz...zależy jak kto dba...ja swojego tyram i ani razu nie stał w serwisie. Regularnie pilnuje płynów, olejów itp. Jak dbasz tak masz:) Z resztą niech wypowiada się ten który zna tą maszynę na wylot, swoje wyjeździł na niej.
- joeblackone
- Quad:: brute force 750
chyba polaris sportsman dlugi najlepszy do wozenia kogos (500ho) . jesli chodzi o bf to raczej komfortowo nikogo nie powozisz pomimo tego ze ma spore siedzisko - z miejscem na nogi straszna lipa i nie bardzo jest sie czego trzymac z tylu - wylaczajac kierowce
natomiast do jazdy jednoosobowej bf jak najbardziej
natomiast do jazdy jednoosobowej bf jak najbardziej