Witam, jestem nowy na forum i nie znam jeszcze tutejszych obyczajów więc jeżeli założyłem temat w złym dziale to prosze o przeniesienie.
Więc tak: Jeżdże na Hondzie TRX 420 od roku i wydaje mi sie że już w pełni poznałem tego quada. Na początku wydawał się dla mnie wystarczająco mocny, ale teraz bardzo zaczyna brakować elastyczności. Teraz spodobała mi się bardziej agresywna jazda,skoki a w rancherku zaczęło brakować skoków amortyzatorów itp. Mam więc zamiar przesiąść się na coś o bardziej sportowym charakterze. Niewiem czy dam sobie rade ze sportowym quadem o podobnej pojemnośći. Czy ktoś z forumowiczów ma jakieś doświadczenia z tym związane? Wydaje mi sie że TRX 400 EX to będzie odpowiedni wybór na pierwszego sporta po rancherku, bo wydaje mi się że jeżdże dość dobrze.Co Wy o tym sądzicie.Co sądzicie o TRX 400? Dawajcie Wasze propozycje. Dodam że mam 15 lat waże 65 kg i mam ok. 183 cm wzrostu
Przesiadka z przeprawowego na sportowy. Jakiego wybrać?
Re: Przesiadka z przeprawowego na sportowy. Jakiego wybrać?
TRX 400, według mnie dobrze celujesz, sam już się zastanawiam nad przesiadką, jako że jestem starszy i sporo cięższy moimi faforytami są TRX 700 i Raptor 700.
Re: Przesiadka z przeprawowego na sportowy. Jakiego wybrać?
a może na coś takiego
Ciągła walka z wiatrakami!