Chińskie Quady
Chińskie Quady
Nawiążę kontakt z osobami które kupiły i użytkują Quady produkcji chińskiej firmy MOTO-BI, LIFAN, HERCULES itp.
Użytkuje ten sprzęt od niecałego roku i mam z nim ciągłe problemy.
Chętnie poznam opinie innych osób użytkujących te Quadziki i wymienię swoje opinie.
Użytkuje ten sprzęt od niecałego roku i mam z nim ciągłe problemy.
Chętnie poznam opinie innych osób użytkujących te Quadziki i wymienię swoje opinie.
Robson86 - chyba staramy sie Ciebie naklonic do zaniechania tej kosztownej w przyszlosci decyzji... moje zdanie jest niezmienne - zastanow sie 3 razy, zanim pomyslisz, ze moze kupisz chinczyka...
moze za 5 lat, jak sie chinczycy naucza jakosci, bedzie to jakas alternatywa, teraz - jak kupisz, bedziesz plakal...
moze za 5 lat, jak sie chinczycy naucza jakosci, bedzie to jakas alternatywa, teraz - jak kupisz, bedziesz plakal...
.:GALEON:.
Może z czasem Chińczycy zaczną produkować dobre sprzęty. Miejmy nadzieję, że będzie jak z Tajwanem. Jeszcze 10 lat temu mało kto by zaryzykował kupno, a teraz Kymco, Sym czy Aeon gonią ostro Japonię i niedługo nie będzie między nimi większej różnicy. Poza ceną mam nadzieję A Robsona i tak nie przekonamy bo się napalił na Kingwaya - jego problem.
MERIT
...oj przekona sie- wystarczy przespana noc, i poczytanie sobie opinii na roznych forach o tych "cudach"MERIT:
A Robsona i tak nie przekonamy bo się napalił na Kingwaya - jego problem.
Poczekam i poszukam jakis fajnych okazji jak te nizej
Dzieki martines za linki.
Ta Yamaszka z pierwszego linka (niebieska) mi sie nawet widzi- cena jest ok! pewnie jeszcze do negocjacji i w ogole fajna jest
...ale pierwsze co to trzeba by ja pomalowac na jakies moro albo cos...
Co o niej sadzicie???
Dzieki Pozdrawiamm
Ostatnio zmieniony sob 06 sty, 2007 przez Robson86, łącznie zmieniany 1 raz.
Robson86
Pozdroo 4All
Pozdroo 4All