CZY DARADE NAPRAWIĆ PÓŁOŚKE
CZY DARADE NAPRAWIĆ PÓŁOŚKE
Mam pytanie czy sam patyk od półośki Yamaha Gryzli 660 daradę jakoś naprawić ( mam lekko skrzywiną, a nigdzie nie mogę dostać używanej). Będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam TW
-
Re: CZY DARADE NAPRAWIĆ PÓŁOŚKE
ja bym prubowal. ale nie sam tylko do jakiegos warsztatu ktory zajmuje sie obrubka metali. a jak nie to na tokarni moze cos pomoga. wyjdzie taniej ale czy bezpiecznie ????? nie wiem
na bezdrożach
-
fakt. oszustów nie brakuje. na google jest sporo firm ktore dorabiaja i regeneruja przeguby.
na bezdrożach
wiem ze oszustów nie brakuje,dałem półos juz do tokaża,juz prawie jest prosta.szukałem nowej na allegro ale jeden z drugim mówi przywiez może sie cos dobieze. albo 1200,za podróbe.niech sobie w sadza w kapcie
Ja do swojej 660ątki, dorabiałem trzy półosie w owej firmie, dwie tylne i jedną przednią, we wszystkich miałem ukręcone przeguby zewnętrzne, oryginalne są słabe, więc kazałem zrobić mocniejsze, dziś przekręciły już 15000 tysięcy kilometrów i wszystko gra.
Za całą nowiutką półoś płaciłem 1000zł, oryginalna jest droższa i słabsza, dla mnie firma jest oki!!
Za całą nowiutką półoś płaciłem 1000zł, oryginalna jest droższa i słabsza, dla mnie firma jest oki!!