Nadarzyn
-
- Quad:: GRIZZLY
- Imię: GRZEGORZ
Re: Nadarzyn
Ja i dwa inne gady latamy od 9 - jak ktoś się chce dołączyć proszę dać "cynk".
Maverick. Cześć!
To już inna gadka, na kaszubski to i ja planuje się wybrać (bo na puchar nie mam jak). Ustalam to już z kolesiem, z którym zwykle jeżdże i możemy dograć sprawy razem.. Jesteśmy w kontakcie. Tomek
PS sorry za off-topic.. ale to takie ponad - lokalne ustawki
To już inna gadka, na kaszubski to i ja planuje się wybrać (bo na puchar nie mam jak). Ustalam to już z kolesiem, z którym zwykle jeżdże i możemy dograć sprawy razem.. Jesteśmy w kontakcie. Tomek
PS sorry za off-topic.. ale to takie ponad - lokalne ustawki
KQ750axi
bede i jutro tylko tak ok 11
TomekD - jak tak to może i ja wybiere KAszubski, jest nawet bliżej
TomekD - jak tak to może i ja wybiere KAszubski, jest nawet bliżej
-
- Quad:: Gryzzly 700
- Imię: Sylwester
Hej
Byłem do 11:30 i nikogo nie było w Ku:(
Byłem do 11:30 i nikogo nie było w Ku:(
bylo pisac wczesniej ze bedziesz to bym chetnie przyjechal... a tak nie wybieralem sie bo chetnych nie bylo;>
-
echhhhhhhhhhh...
A plany na jutro??
A plany na jutro??
-
- Quad:: GRIZZLY
- Imię: GRZEGORZ
Ja dzisiaj latałem z kolegami z okolic Raszyna ( pozro ) od 8.30 do 11 - daj znać jak bedziesz chciał się dolączyć - zapraszam.Ja zawsze w sobotę od rana taplam się w błocie.
Jeżdziliśmy dziś w okolicach miejscowości Dawidy - znależliśmy mała 100-150 m łąkę przez którą przeprawialiśmy się przez prawie2 godziny i jej nie daliśmy rady - łączka była niwinna ale pod spodem było bagno . Jeden z nas wpadł w błoto po pas i wyciągaliśmy go wyciągarką bo nie było siły żeby o własnych siłach się wydostać . Było wesoło .
Pozdro dla Raszyniaków - odezwijcie się bo moja ekipa coś się chyba powoli wykrusza - co z Wami - zapadliście w sen wiosenny czy znudziło WAm się taplanie w błotku.
Smjogi - jutro ja zapinam do "tyrlandii " czyli pracy ale wieczorem gdzieś niedaleko....
Jesteśmy sąsiadami - możemy gdzieś nieedaleko skoczyć - może okolice Maximusa - tam jest fajny w miarę łatwy teren - można się pobawić .Co ty na to ?
Pozdro 4 all.
Jeżdziliśmy dziś w okolicach miejscowości Dawidy - znależliśmy mała 100-150 m łąkę przez którą przeprawialiśmy się przez prawie2 godziny i jej nie daliśmy rady - łączka była niwinna ale pod spodem było bagno . Jeden z nas wpadł w błoto po pas i wyciągaliśmy go wyciągarką bo nie było siły żeby o własnych siłach się wydostać . Było wesoło .
Pozdro dla Raszyniaków - odezwijcie się bo moja ekipa coś się chyba powoli wykrusza - co z Wami - zapadliście w sen wiosenny czy znudziło WAm się taplanie w błotku.
Smjogi - jutro ja zapinam do "tyrlandii " czyli pracy ale wieczorem gdzieś niedaleko....
Jesteśmy sąsiadami - możemy gdzieś nieedaleko skoczyć - może okolice Maximusa - tam jest fajny w miarę łatwy teren - można się pobawić .Co ty na to ?
Pozdro 4 all.
-
Ajjj żałuje, że mnie z wami nie było. Do Dawidów nie daleko:(
Jutro chętnie się piszę na różne wyprawy ale od rana. Po 14 muszę być w Wwa. Kto ma jakiś pomysł?
Chętnie również bym się wybrał na planowaną wyprawę na rajd kaszubski. Tylko muszę się przekonać, że moje umiejętności na to pozwolą.
Wracając do niedzieli.... gdzie lecimy??:D
Mój numer to 601 815 515
Pozdrawiam
Sylwek
Jutro chętnie się piszę na różne wyprawy ale od rana. Po 14 muszę być w Wwa. Kto ma jakiś pomysł?
Chętnie również bym się wybrał na planowaną wyprawę na rajd kaszubski. Tylko muszę się przekonać, że moje umiejętności na to pozwolą.
Wracając do niedzieli.... gdzie lecimy??:D
Mój numer to 601 815 515
Pozdrawiam
Sylwek
JAK WIECZORKIEM TO I JA BYM SIĘ POTAPLAŁ
Ostatnio zmieniony pt 21 maja, 2010 przez karrlos11, łącznie zmieniany 1 raz.
- joeblackone
- Quad:: brute force 750
ja niestety na conajmniej 3 tyg odpadam ;/