Quad 110
- gacekoczko
- Kontakt:
Re: Quad 110
pewnie akumulator jest rozwalony. ale masz ten oryginalny co był w quadzie od nowości? czy kupiłeś nowy? te standardowe w tych quadach sa niezdatne szybko sie zuzywaja i trzeba zmienic na nowy spróbuj z innym aku. powinno pomoc
-
- Quad:: 110
no i tu kolego jest problem bo ja juz wymienilem 1 i nic po 12 godzinach pracy owego to samo byl sprawdzany i byl naladwoany
- gacekoczko
- Kontakt:
to musisz sprawdzić ładowanie czzy jest bo pewnie ci ciagnie prad z akumulatora podczas pracy
-
- Quad:: 110
dzieki juz patrze w niego ;]
mam pytanie a jak sprawdzi czy pobiera prąd z akum w czasie pracy silnika. Mój po podłacxzeniu nowego akumulatora jeden raz odpali i rozładowuje akum. Drugi raz juz nie da rady zapali. jakieś zwarcie czy coś podobnego?
Ja zamontowałem akumulator od samochodu (Audi) i od dawna niemam żadnych kłopotów z akumulatorem:)
- robertw77
- Quad:: CF MOTO X8 Terralander
- Imię: Robert
W chinskich 110cc jesli nie laduje i wyciaga prad po jednym odpaleniu silnika to przyczyna jest regulator napiecia..(okolo 30zł).. trzeba wymienic na nowy...mialem taki problem z quadem siostrzenca i pomoglo teraz odpala za kazdym razem i laduje aku,ale najpierw sprawdz czy pradnica daje prad przy pracujacym silniku..
-
- Quad:: 110 ccm
- Imię: witek
NoFeAr pisze:Witam
chcem sobie zakupić quada 110
http://www.allegro.pl/item591559460_ext ... ratis.html
wiem że w chińczykach coś zawsze pada a na coś droższego mnie nie stać, obecnie w budżecie posiadam 2000 zł
Quada chcem kupić po to by sobie spokojnie pojeździć , żadnych szaleństw typu skocznia bączki itd.
czy taki quad nie będzie się psuł przy takim użytkowaniu
a jeżeli tak co w nich najczęściej pada elementy nadwozia czy silnik?
Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź
PoZdRaWiaM
-
NoFeAr pisze:Witam
chcem sobie zakupić quada 110
http://www.allegro.pl/item591559460_ext ... ratis.html
wiem że w chińczykach coś zawsze pada a na coś droższego mnie nie stać, obecnie w budżecie posiadam 2000 zł
Quada chcem kupić po to by sobie spokojnie pojeździć , żadnych szaleństw typu skocznia bączki itd.
czy taki quad nie będzie się psuł przy takim użytkowaniu
a jeżeli tak co w nich najczęściej pada elementy nadwozia czy silnik?
Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź
PoZdRaWiaM
-