quad sportowy do 40 tyś
- GladiatorPL
- Quad:: Yamaha Yfz 450R
- Imię: Piotrek
quad sportowy do 40 tyś
witam . chcę kupić quada sportowego do 40 tyś zł możecie mi doradzić jakiego wybrać . quadem będę jezdził na torze crossowym i na innych . bardzo proszę o pomoc
! Sunrise Festival 2010 !
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: quad sportowy do 40 tyś
LTR 450
YFZ 450R/bez R
TRX 450R
Przejedź się każdym i zadecyduj.
YFZ 450R/bez R
TRX 450R
Przejedź się każdym i zadecyduj.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
Raptor, Raptor i jeszcze raz Raptor
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Bo?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
Ja również jestem za modelami takimi jakie podał Ci Ruszko.
Raptor dla mnie choćby jest lekko przereklamowanym quadem, może ma moc itd itd. ale różnicy AŻ takiej znacznej do popularnych 450-tek się nie odróżni
Raptor dla mnie choćby jest lekko przereklamowanym quadem, może ma moc itd itd. ale różnicy AŻ takiej znacznej do popularnych 450-tek się nie odróżni
Pokochaj przyrodę tak i ona pokocha Ciebie.
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
- GladiatorPL
a z tych 3
LTR 450
YFZ 450R/bez R
TRX 450R który jest najmniej awaryjny?
LTR 450
YFZ 450R/bez R
TRX 450R który jest najmniej awaryjny?
! Sunrise Festival 2010 !
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Ogólnie ciężki temat w LTRze sypie się 3 bieg, w YFZcie rama, nie wiem jak z R'ka
- GladiatorPL
YFZ jes bardzo popularnym quadem wśród riderów. Nie obędzie się jednak bez przeróbek. Moją propozycją jest Can-am DS 450 albo Can-am Renegade albo Polaris Outlaw. Ogólnie popatrz sobie też te mniej znane z quadów sportowych marki. Moja wiedza na temat Polarisa jest bliska zeru, ale test Can-ama DS 450 jest na stronie quadzika, a Renegade 800 jest w magazynie ATV SPORT (wiem, że jest w gazecie, ale nie wiem czy jest też w necie-musisz sprawdzić). Odrazu mówię, że jeśli pomyślałeś chociaż przez chwilę o Kawasaki to odrazu sobie odpuść - to przestarzała konstrukcja.
I am What I am
Impossible is nothing
Impossible is nothing
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Gladiator, R'ką nie latałem - nie wypowiadam się. Opinii o niej na forum tez jest dosyć mało.
Adammussi - wiesz czemu nikt się nie ściga na DS'ie?
Dostęp i cena części
Elektryka, która potrafi sprawiać mega problemy.
Renegade 800 to już 4k, a to inna bajka.
Ja na twoim miejscu wybrałbym albo R'kę albo LTRa.
W ten i ten sprzęt włożysz zawiechę TechnoFlexa, Foxa, Elki, Ohlinsa, w tym i tym wsadzisz inną kierownicę oraz kolumnę, doposażysz w zrywkę i nerfbary, zmienisz opony i dodasz mocy przez PCV(Power Commander V) + filtr powietrza + tłumik
Pomyśl też nad KTM'em 505 chociaż one też są dosyć awaryjne, ale team Univerpal na nich lata więc być może dają radę wyeliminować te usterki w mniejszy lub większy sposób.
Adammussi - wiesz czemu nikt się nie ściga na DS'ie?
Dostęp i cena części
Elektryka, która potrafi sprawiać mega problemy.
Renegade 800 to już 4k, a to inna bajka.
Ja na twoim miejscu wybrałbym albo R'kę albo LTRa.
W ten i ten sprzęt włożysz zawiechę TechnoFlexa, Foxa, Elki, Ohlinsa, w tym i tym wsadzisz inną kierownicę oraz kolumnę, doposażysz w zrywkę i nerfbary, zmienisz opony i dodasz mocy przez PCV(Power Commander V) + filtr powietrza + tłumik
Pomyśl też nad KTM'em 505 chociaż one też są dosyć awaryjne, ale team Univerpal na nich lata więc być może dają radę wyeliminować te usterki w mniejszy lub większy sposób.