Witam serdecznie wszystkich.
Na wstępie zaznaczam że moją przygode z quadami dopiero chce zacząć, troche poczytałem forum i nie ukrywam że z moją "gotówką" to nie zawojuje i spodziewam się też odpowiedzi z waszej strony, typu "dozbieraj"
Mimo wszystko licze na wyrozumiałość i wsparcie heh...
do rzeczy.... decyzja o zakupie pierwszego quada zapadła pare dni temu, s początku byłem przekonany że znajde coś odpowiedniego do 3 tyś, ale grubo się pomyliłem i byłem w szoku co do cennika quadów, już teraz zdaje sobie sprawe że nie kupie nic "średniego". no ale cóż dysponuje taką gotówką i musze w tych przedziałach szukać bo niestety mam również inne wydatki i na za dużo sobie nie będe mógł pozwolić nawet w przyszłości...
quad miał by służyć głównie do jazdy rekreacyjnej, po lesie, do dziewczyny z wsi do wsi heh:p po ulicy, niewielkie górki, niedzielne wyprawy, bez żadnych szalenstw, skoków itp. spokojna jazda która zaspokoi minimum wrażeń:)
z tego co się orientowałem to celuje w "używke" bo mimo wszystko jest szansa na solidnieszy sprzęt, jestem kompletnym laikiem ale myślałem coś o pojemności 150cc, 200cc bądź 250cc, może bashan?
Licze że mi coś doradzicie... bądź naprowadzicie na właściwy tor rozumowania
z góry dzięki za pomoc i poświęcony czas!
pozdrawiam
kolejny żółtodziób!! pomóżcie początkującemu quadomaniakowi!
Re: kolejny żółtodziób!! pomóżcie początkującemu quadomaniak
Czyli reasumując, na quada masz zamiar przeznaczyć tylko 3 tysiące zł?
Pokochaj przyrodę tak i ona pokocha Ciebie.
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
Pokochaj rozwagę tak i ona uchroni Cię od złego.
Pokochaj radość tak i ona Cię nią obdarzy.
Pokochaj wszystko co godne kochania.
Suzuki KingQuad750AXi
ogar KingQuada = 89% :P
Re: kolejny żółtodziób!! pomóżcie początkującemu quadomaniak
niestety tak i raczej sie to nie zmieni... co myślicie o bashan 200? dostane go za niecale 3 tys, za uzywke i wydaje się zaspakajac moje potrzeby.
i moze cos z polki bashana 200??
i moze cos z polki bashana 200??