szczecin
Re: szczecin
shogun, dzisiaj warunki do śmigania wyśmienite, w nocy padało, zero kurzu i ciepło, bez wiatru, w sam raz na maraton ''Brudny Hary"
niektórzy pewnie pamiętają, jak mi w hondzie przy chłodnicy trzcina zaczęła rosnąć, zajęło trochę czasu, ale ...... , za to dziś zobaczyłem jak bardzo ekologiczne są niektóre sprzęty - gnój zostawiony odłogiem na tydzień przyniósł zaskakujące efekty, nawet na pole nie trzeba wyjeżdżać. Panowie, jeśli nawóz to tylko z ameryki
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
P + nawóz = bardzo dobry plon, a tak poważnie szkoda że nie jeździ, tylko zarasta.
niestety nie dało się spiąć nam wolnego tak, żeby polatać w długi weekend. Wczorajsze spontaniczne 3-godzinne, leniwe acz przyjemne przepalenie oleju zrobiliśmy tradycyjnie po okolicy nrd
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
sprzęt ma bogate wewnętrzne życie......i wiecie do czego się nadaje najlepiej...hihi.Urobek z 200 szt. blondynek obok mnie trzeba czymś wyekspediować ...dlatego proszę się NIE czepiać sprzętów rolniczych - wiosna jest i prace polowe w toku...(jeszcze w to uwierzę i co będzie ????)
...dzień dobry...
Piter kiedyś to był rolnik a teraz po nowemu to farmer....
kiedyś C330 teraz XP.....
kiedyś C330 teraz XP.....
...dzień dobry...
eee wiadomo do czego najlepiej służy, no to będziesz farmerem..
mam wolny poniedziałek - może ktoś również ma ochotę na sprawdzenie sprzętu przed Ujeżdżaniem Zach. Konia ?
G700