ATV QUAD EGL EAGLE 250 SPORT eagle 250cc sport

Wasze doświadczenia i pytania związane z chińskimi quadami
ODPOWIEDZ
karlik140

ATV QUAD EGL EAGLE 250 SPORT eagle 250cc sport

Post autor: karlik140 » sob 03 kwie, 2010

Chce kupic quada do 6000 tysięcy doradzicie mi jakiegoś.Myslałem o eagle 250cc sport napiszcie mi cos o nim prosze i dziękuje

pawelwiecz

Re: ATV QUAD EGL EAGLE 250 SPORT eagle 250cc sport

Post autor: pawelwiecz » pt 09 kwie, 2010

moja opinia jest taka.
Jeżeli chcesz kupić quadzika 250 to poszukaj z dwoma cylindrami bo takie są żywsze. a ogólnie eagel ok.
na bezdrożach

D4n0npl
Quad:: Eagle250 cc

Post autor: D4n0npl » pt 30 kwie, 2010

Jeśli jeszcze nie kupiłeś quada to moje zdanie jest takie kupuj eagle ja już mam o roku ma jakieś 5tyś. Ale: gdy go kupiłem wymieniłem olej w silniku na swój, nalałem płynu do chłodnicy a wylałem wodę, nalałem płynu do hamólców swojego, te śruby które mogłem powymieniałem na swoje, założyłem filter paliwa pewien zaprzyjażniony spawacz wymienił mi naciagacze i wspawał tam normalne bo te z plasteliny się powyginały;], wzmocnił mi tylny wachacz. Ogółem quad postał z dwa dni zanim na niego wsiadłem. Gdy jezdziłem to docierałem go przez 300km jeździłem 50 km/h nie więcej = teraz chodzi jak brzytwa;]. Włożyłem w niego jakieś 800zł (opony 550zł terenowe na tył). Jedyna poważna awaria to z mojej winy scieła mi się zebatka od 3 biegu ale już wymienione i latam dalej;]. (przynajmniej raz w sezonie wymień końcówki drążków (dolne) jeśli nie chcesz wylecieć przez kierownice tak jak ja;p). Quadem latałem zimą co dzień robiłem kuligi itp i nic się nie dzieje;]. Dużo osób mi odradzało ale i tak kupiłem "chinola" I NIE ŻAŁUJE Pozdro. Oto filmik mojej jazdy trochę zła jakość bo nagrywałem moim fonem a on ma coś z aparatem;/ http://www.youtube.com/watch?v=tsdr5VwB8VE
Zbieram na yamahę wolverine 450 ;]

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » sob 01 maja, 2010

Kup Lucky Stara 180'kę, SMC Triton 250 bądź Kymco.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chińskie quady”