Yamaha G660 ...
-
- Quad:: Chcę kupis KQ lub cos innego do 17tys :)
- Imię: Kamil
Yamaha G660 ...
Siemka poszukuje quada i znalazłem pewną Yamaha G660 i chciał bym aby mi ktoś powiedział czy sie opłaca czy nie i co mam sprawdzac przy jeździe testowej Co do Suzuki kolega mnie we wcześniejszym temacie poinformował i wielkie dzieki mu za to:) Teraz chciał bym sie dowiedzieć czegos o tej Gadzinie A i pamiętajcie składajcie swoje propozycje do 15 tys Pozdrawiam i z góry dziękuje za ODP link do Yamahy http://moto.allegro.pl/item1004847489_y ... y_660.html
poprawiłem linka bo się nie wyświetlał, mod P_15
poprawiłem linka bo się nie wyświetlał, mod P_15
-
Re: Yamaha G660 ...
Wiem ze do 15 tys można kupić przyzwoitego quada:D oczywiście używanego ... na wiecej niestety budżet mi nie pozwala Myślę ze znajdą się jakieś propozycje
G660 to trwały sprzęt i mało awaryjny, swoim dobijam już do 21000km i wszystko gra.
Co do linka którego podałeś, to Ja bym tego sprzętu nie kupił, raz że jest już trochę dobity, dwa bez rejstracji.
Co do linka którego podałeś, to Ja bym tego sprzętu nie kupił, raz że jest już trochę dobity, dwa bez rejstracji.
-
To ze jest bez rejestracji to jeszcze nic ale tak mi sie wydawało właśnie ze ten quad wiele przeszedł Dzięki za odp:) Jeśli ma ktoś jakiegoś Gada na sprzedasz to niech pisze na PW lub w Temacie :)Pozdro
-
A może to urok zdjęć ze on tam wygląda może jednak warto jechać go obejrzeć jak myślicie??
-
Jak by był ktoś na tyle miły i miał czas mógł by do mnie napisać na GG:9506755 w celu pomocy wybrania mi jakiejś ciekawej oferty ,ponieważ nie znam się na quadach a nie chce kupić jakiegoś "worka na pieniądze" cały czas jestem Niewidoczny Pozdrawiam Kamil
Jechać obejrzeć zawsze możesz, kierownicę ma pogiętą (pewnie rolkę zaliczył) przedni bumper zdewastowany, podczas oględzin zaczął bym od pomiaru kompresji czy jest w normie.
-
http://moto.allegro.pl/item1016860689_y ... ml#gallery
Co Powiecie o tej gadzinie ??:)
Co Powiecie o tej gadzinie ??:)