14 lat quad do lasu
14 lat quad do lasu
Witam. To mój pierwszy post na tym forum. Mam 14 lat i poszukuję quada na łąkę, do lasu, w kwocie do 2500 zł bo nie wiem czy mi to zostanie czy to tylko przypał na 2 miesiące. Dlatego prosiłbym o doradzenie jakiegos w miare lepszego chinola.
-
Re: 14 lat quad do lasu
hej.
jeżeli chcesz przeznaczyć 2500 na quadzika to wydaje mi się że zbyt dużego wyboru nie masz ale jak byś troche dołożył to możesz wybrać aeon 180 ( słyszałem że są calkiem dobre pod względem bezawaryjności )
ja przeszedłem przez bashana 200 i moje doświadczenia są takie że trzeba go dokręcać co wypad i dbać o sprzęgło i gażnik a bedzie jeżdził ( sprzedałem znajomemu i jeżdzi już 4 lata pez większych problemów ) używanego mażna trafić w dobrym stanie.
jeżeli chcesz przeznaczyć 2500 na quadzika to wydaje mi się że zbyt dużego wyboru nie masz ale jak byś troche dołożył to możesz wybrać aeon 180 ( słyszałem że są calkiem dobre pod względem bezawaryjności )
ja przeszedłem przez bashana 200 i moje doświadczenia są takie że trzeba go dokręcać co wypad i dbać o sprzęgło i gażnik a bedzie jeżdził ( sprzedałem znajomemu i jeżdzi już 4 lata pez większych problemów ) używanego mażna trafić w dobrym stanie.
na bezdrożach
ten aeon dosc ciekawie wyglada, lecz ja na poczatek potrzebuje takiego quada zeby sie na nim uczyc i tez zeby nie byl drogi bo tak jak pisalem nie wiem czy mi ta chec jezdzenia na quadzie nie przejdzie. Dlatego tak samo jak z jazda na desce kupilem tanioche, pojezdzilem na niej jeden sezon, spodobalo mi sie wiec na nasteoy juz kupilem lepsza, i tak samo zamierzam zrobic z quadem.
-
-
a jeszcze taniej to jedz do wypożyczalni na tor lub urzadz sobie z rodzicami sobote na torze
na bezdrożach
powiem tak, mój kuzyn co mieszka za siatka ma allroad 600 400ccm. I o ile mam swoje siano to pozwala mi jezdzic. Tylko wiecie jak to jest jezdzic nie swoim quadem... Bashan juz jednak przekracza moj budzet. Powiem wprost poszukuje jednego z lepszych chinoli by go w 3 miechy dowalic i sie cos nauczyc. max 2tys. moge dac.
Ostatnio zmieniony sob 24 kwie, 2010 przez Razor126, łącznie zmieniany 1 raz.
-
moge ci sprzedać swojego ale nie mniej niz 2500. chinczyk ape poprawiony i sie nie rozkreca
na bezdrożach
z homologacja czy bez i jaka pojemnosc ??
-
a powiedz mi czy kingway, ten na allegro za 3,600 pochodzi troche dluzej niz zwykly chinol ??