szczecin
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: szczecin
Nie ma takiej opcji, rajd musi być i co gorsza tereny muszą się u Nas powiększać. Znam dobrze organizatora, on na to nie pozwoli na pewno.
Jedyne co nam morze przeszkadzać to wylewająca Noteć.
Jedyne co nam morze przeszkadzać to wylewająca Noteć.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
Outlander Max 800R kontra 850 XP
co prawda trzeba być gamoniem, żeby robić test obładowanym imaszynami, ale jest to jakiś pogląd na porównanie maszyn
co prawda trzeba być gamoniem, żeby robić test obładowanym imaszynami, ale jest to jakiś pogląd na porównanie maszyn
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Jestem w szoku, byłem pewny, że Out wygra.
Zróbcie test bez załadunku.
XP'ek jest seryjny?
Zróbcie test bez załadunku.
XP'ek jest seryjny?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
Eahhh, widać od razu, że Outlandera jeszcze nie odblokowali po rejestracji w Polsce
no i jesteśmy.pudło zaliczone,do zwycięzców zabrakło nam jednej pieczątki.Co mnie zaskoczyło pozytywnie to fajny teren i przyjemna formuła rajdu za niewielkie $.Bardzo sympatyczni organizatorzy i duuużo jazdy od błota po piękne trawersy.....kilka fotek z dzisiejszych zmagań
...dzień dobry...
gratuluję pudła
szkoda, że nie mogłem bawić się z Wami
jedno mnie zastanawia - Marek rzucił palenie? na każdym rajdzie "łapał" się na foto-faję
szkoda, że nie mogłem bawić się z Wami
jedno mnie zastanawia - Marek rzucił palenie? na każdym rajdzie "łapał" się na foto-faję
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Bardzo fajny rajdzik, pieczątek w naszej klasie prawie 120, ale robiliśmy inne i wyszło grubo więcej. Tereny wyjątkowe, duże góry, fajne jezioro i dobrze ułożone trasy. Takie nasze lokalne River ride, wyciągarka na całości trasy 4 razy używana.
Shogunik dzięki za dobrą zabawę i rozumienie bez słów, a co najważniejsze to traktor świetnie dawał radę. Nie taki kiepski ten traktor no i przewodnik nie najgorszy
Jesienią powtórka imprezy i warto tam pojechać
Shogunik dzięki za dobrą zabawę i rozumienie bez słów, a co najważniejsze to traktor świetnie dawał radę. Nie taki kiepski ten traktor no i przewodnik nie najgorszy
Jesienią powtórka imprezy i warto tam pojechać
Dziwnie mi to pachnie viral marketingiem... kilka ruchów myszką i widać że też gokarty ich interesują...Mi tam pachnie jakąś komerchą ale obym się mylił.
http://www.tuningforum.pl/viewtopic.php?f=73&p=1754041
http://www.tuningforum.pl/viewtopic.php?f=73&p=1754041
G700