szczecin
Re: szczecin
Ronin, dziś dopiero doczytałem,no,no. Gratuluję
Cześć Piotr, mam potwierdzenie, że rajd się odbędzie, ja natomiast mam chrzciny córy i nie wystartuję ale trzymam kciuki, na pewno będzie błota po pachy!
dzięki Piroman
wielkie brawa raczej dla Mikersa - chłop pierwszy raz na rajdzie i tylko jednej pieczątki nie zrobił (za to mnie ganiał po nią po ściance 2 razy, bo mi przybił nie w tej kratce gdzie trzeba było - co to za różnicą czy to 42 czy 24 ) ale rozmazał swoja kartę i 3 pieczątki mu nie uznali. Dodatkowo prawie 2-godzinna reanimacja jego gadziny podparta wczesnoporannymi konsultacjami telefonicznymi z nieocenionym Shogunem, dobrze, że już świtało, to chociaż było jasnawo
Jak na pierwszy wypad to i tak 5 miejsce uważam za sukces - brawo Darek
PS. Ja z rajdów odpadam conajmniej do rajdu w Goleniowie
wielkie brawa raczej dla Mikersa - chłop pierwszy raz na rajdzie i tylko jednej pieczątki nie zrobił (za to mnie ganiał po nią po ściance 2 razy, bo mi przybił nie w tej kratce gdzie trzeba było - co to za różnicą czy to 42 czy 24 ) ale rozmazał swoja kartę i 3 pieczątki mu nie uznali. Dodatkowo prawie 2-godzinna reanimacja jego gadziny podparta wczesnoporannymi konsultacjami telefonicznymi z nieocenionym Shogunem, dobrze, że już świtało, to chociaż było jasnawo
Jak na pierwszy wypad to i tak 5 miejsce uważam za sukces - brawo Darek
PS. Ja z rajdów odpadam conajmniej do rajdu w Goleniowie
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
-
- Quad:: Yamaha Grizzly 550
- Imię: Krzysiek
Cześć Ronin , Cześć Roj
Dokładnie to ja. A czy to z Tobą rozmawiałem ?
Jeżeli tak to miałeś rację , że tam się szybko nudzi jazda.
Muszę spróbować pojeździć na rajdy. Chętnie przyjmę trochę nauk
od doświadczonych kolegów :)
Dokładnie to ja. A czy to z Tobą rozmawiałem ?
Jeżeli tak to miałeś rację , że tam się szybko nudzi jazda.
Muszę spróbować pojeździć na rajdy. Chętnie przyjmę trochę nauk
od doświadczonych kolegów :)
Z ostatniej chwili.... RAJD W CHOJNIE JEST ODWOŁANY!! odbędzie się tydzień później.
Pozdr.
Pozdr.
czy będzie ktoś chętny na wyjazd do Torunia ?
Baja Gotica - mam pokój 2 osobowy(1 miejsce wolne- tylko bez żadnych docinek !!!! )
http://www.bajagothica.pl
Baja Gotica - mam pokój 2 osobowy(1 miejsce wolne- tylko bez żadnych docinek !!!! )
http://www.bajagothica.pl
...dzień dobry...