Pytanie o rejestracje
Pytanie o rejestracje
Witam wszystkich jestem tu nowy we wtorek kupuje quada mam pytanie czy warto go rejestrować czy nie może są jakieś plusy i minusy
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Cześć
Warto zarejstrować ponieważ, przeważnie jest tak, że jak już się wypuscisz gdzieś dalej to po drogach publicznych napewno przejedziesz, chociażby wyskoczyć gdzieś sobie na godzinke polatać to nie musisz się przebierać pakować sprzętu, tylko wsiadasz i jedziesz sobie gdzie chcesz. Podejrzewam że rejstracjia i OC w 200 złotych Ci się zamkną, a jak Cię drapną gdzieś bez OC to tysiączki idą
Warto zarejstrować ponieważ, przeważnie jest tak, że jak już się wypuscisz gdzieś dalej to po drogach publicznych napewno przejedziesz, chociażby wyskoczyć gdzieś sobie na godzinke polatać to nie musisz się przebierać pakować sprzętu, tylko wsiadasz i jedziesz sobie gdzie chcesz. Podejrzewam że rejstracjia i OC w 200 złotych Ci się zamkną, a jak Cię drapną gdzieś bez OC to tysiączki idą
... inne hobby to tylko wymówka :)
- BadAmstaff
- Kontakt:
Pamiętajcie że czsami wasz rejon może odwiedzić patrol nie z waszego rejonu,a robią to coraz częściej a wtedy zaskoczy was jakaś Vectra lub Mondeo i po ptakach dlatego gorąco polecam wykup OC i spokojna głowa mam wielu kolegów w ruch drogowym pokazałem im moje OC na poj. wolnobieżny i zadałem im pytanie co by zrobili jak by taki pojazd zatrzymali odp.- nic jedz chłopie dalej.Mam OC, NW na 20 tys. oraz AC na 25 tyś i na polisie dwa nazwiska wszystko za 320zł za rok w PZU.
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
- BadAmstaff
- Kontakt: