Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Błagam Was, powiedzcie że to ściema pierwszokwietniowa!!!!
To nie może być prawda jedyne co tam mądrego napisali to kaski
a co do petycji to byłem pierwszy(moje wpisy ,,polskie prawo trzeba zmienić");p
złożmy to to prezydenta to MOŻEEeee...... coś się zmieni;p
pozdro
ps. ja quada nie oddam szeregowemu Kowalczykowi
Ostatnio zmieniony ndz 25 kwie, 2010 przez fifi212, łącznie zmieniany 1 raz.
Wbijajcie na www.prezydent.pl i zakładkę zadaj pytanie, wypełnijcie pola i wyślijcie skargę tak jak ja! jeśli wszyscy użytkownicy Quadzika i ATVPolska coś zrobią, to na pewno prawo się zmieni. Wiecie czemu? Bo Polska to kraj ludzi którzy w niej mieszkają, więc mamy tu coś do gadania! Nie pijcie kawy tylko piszcie do prezydenta!!!!!
dobre toto! Proponujesz ustawe lepsza jak za komuny to bywalo! Niezle jak na Prima Aprilis!
Gratuluje pomyslowosci!
... a co do mobilizacji - nie wiem jak mialbym dostarczac spalonego (bo calego bym nie oddal!!!) a poza tym po co w Armii (jakiejkolwiek) quad o mocy do 14 KW?
Oczywiście to ściema 1-kwietniowa... Ale nie wszystko było nieprawdą... Z premedytacją Marcin Stachura (Stahoo) pomieszał prawdę z fikcją... Tak, tak pewne rzeczy funkcjonują już w naszym kraju...
Wkręciłem się
I przez moment zakup nowego quada stanął pod znakiem zapytania
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!