wał napędowy yamaha grizlly 660
wał napędowy yamaha grizlly 660
mam problem z wałem napędowym przednim.moje pytanko brzmi czy bedzie pasował stary model wału napędowego na krzyżaki cardana zamiast nowego na przeguby kulowe???Ponieważ mój był na przeguby kulowe i sie rozsypał i mysle nad włożeniem na krzyżaki cardana poprostu stary model wału napędowego???
Ostatnio zmieniony pn 01 sie, 2011 przez nero_222, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafall
- Quad:: Kymco MXU 150, Suzuki KQ 750, Can Am Spyder
- Imię: Rafał
Re: wał napędowy yamaha grizlly 660
tego nie możesz ze sobą zespawać.
wielowpust (frezy) pracują. problem da się rozwiązać, pojedź to jakiegoś lepszego tokarza. powinien wiedzieć jak rozwiązać ten problem. ja z podobnym problemem trochę się najeździłem ale dało radę i jeździ do dziś.
jedyne rozwiązanie to napawanie, toczenie i od nowa frezowanie, lub nowe
wielowpust (frezy) pracują. problem da się rozwiązać, pojedź to jakiegoś lepszego tokarza. powinien wiedzieć jak rozwiązać ten problem. ja z podobnym problemem trochę się najeździłem ale dało radę i jeździ do dziś.
jedyne rozwiązanie to napawanie, toczenie i od nowa frezowanie, lub nowe
ok.długo nie wchodziłem na forum.pospawałem i wytrzymało ok 4 tys km i przegub w wałku sie rozleciał i teraz czeka mnie zakup nowego:(((
A może ktoś wie czy dyfer z G700 przedni będzie pasował do G660???
nie będzie, kiedyś też miałem taki problem ale że mam swojego tokarza coś niecoś się poprawiło i hula do dziś, nakręcone ma już prawie 24tysie.
ps. mam graty które potrzebujesz.
ps. mam graty które potrzebujesz.
tzn jakie graty???
PIOTR_15 jak coś to odezwij się na moją pocztę gumis215@wp.pl w sprawie tych gratów:)
np. takie, graty to w przenośni inaczej części.nero_222 pisze:tzn jakie graty???
nero_222 pisze:ok.długo nie wchodziłem na forum.pospawałem i wytrzymało ok 4 tys km i przegub w wałku sie rozleciał i teraz czeka mnie zakup nowego:(((
już nieaktualnenero_222 pisze:PIOTR_15 jak coś to odezwij się na moją pocztę gumis215@wp.pl w sprawie tych gratów:)