Quad
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: Quad
Tajwański producent quadów, godny polecenia.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
jesteś modem ilość postów chyba nie jest istona;co wiesz o tej marce chyba nic,a gościu potrzebuje opinii,ja nie polecam wybierz coś firmowego wartoRuszko pisze:Tajwański producent quadów, godny polecenia.
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Iras akurat o tej marce trochę wiem.
Miałem przyjemność i jeździć i naprawiać.
Jeżeli ktoś stoi przed zakupem i ma dylemat czy chińczyk czy Aeon to na pewno Aeon jest dużo lepszym wyborem niż np Bashan.
Gdy ktoś chce zakupić Aeona albo Yamahę to wiadomym jest, że nie ma co porównywać Aeona do Yamahy, zresztą tak jak Kymco, SMC, TGB, SYM itd...
Miałem przyjemność i jeździć i naprawiać.
Jeżeli ktoś stoi przed zakupem i ma dylemat czy chińczyk czy Aeon to na pewno Aeon jest dużo lepszym wyborem niż np Bashan.
Gdy ktoś chce zakupić Aeona albo Yamahę to wiadomym jest, że nie ma co porównywać Aeona do Yamahy, zresztą tak jak Kymco, SMC, TGB, SYM itd...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.