Nowy sezon – nowe prawo... czyli gorsze czasy dla quadów
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Nowy sezon – nowe prawo... czyli gorsze czasy dla quadów
Sejm właśnie zakończył prace nad nową ustawą o kierujących pojazdami oraz warunkach dopuszczania pojazdów do ruchu publicznego, a także nad nowelizacją rozporządzenia Ministerstwa Infrastruktury odnośnie warunków technicznych pojazdów samochodowych innych. W tej chwili obydwa akty prawne są w Senacie RP.
Zapraszam na stronę główną Nowy sezon – nowe prawo... czyli gorsze czasy dla quadów
Zapraszam na stronę główną Nowy sezon – nowe prawo... czyli gorsze czasy dla quadów
Póki co quadowa emeryturka :)
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Re: Nowy sezon – nowe prawo... czyli gorsze czasy dla quadów
Popaprańcy!!!
Quad jako pojazd poborowy hahahahahah!
Zróbcie coś z tym, błagam.
Quad jako pojazd poborowy hahahahahah!
Zróbcie coś z tym, błagam.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
Dasz swojego gada szeregowemu Kowalczykowi i on sobie pojeździ troche po lesie
ja sądze ze trzeba złożyć petycje do naszego prezydenta - przeciez on tez smiga quadem jak wariat wiec tym bardziej nas zrozumie
- Romulus
- Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
- Imię: Roman
Grzesiu Ty jak zwykle kreatywny... ale niestety masz z jednym rację samochody terenowe podlegają POBOROWI, dlatego wcale by mnie nie zdziwiło że quady też są na liście.
Pamiętam mój szok jak w połowie lat 90-tych miałem Nissana Patrola GR-a zarejestrowanego na firmę i dostałem wezwanie do pokazania pojazdu w WKU. A po przeglądzie dostałem papier że w wypadku mobilizacji mam go podstawić zatankowanego do JW........
Pamiętam mój szok jak w połowie lat 90-tych miałem Nissana Patrola GR-a zarejestrowanego na firmę i dostałem wezwanie do pokazania pojazdu w WKU. A po przeglądzie dostałem papier że w wypadku mobilizacji mam go podstawić zatankowanego do JW........
Moja na to rada to nie rejestrować gada
Tym bardziej to rozwiązanie będzie korzystniejsze dla osób które mieszkają w wioskach i policje widzą raz na 3 miesiące.
Tym bardziej to rozwiązanie będzie korzystniejsze dla osób które mieszkają w wioskach i policje widzą raz na 3 miesiące.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Mam nadzieje, że to prima aprilisowy żart
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
i po co popsules wkretke ?? smiesznie bylo
- rafall
- Quad:: Kymco MXU 150, Suzuki KQ 750, Can Am Spyder
- Imię: Rafał
dobre to, kto w pełni zmysłów odda swojego quada jakiemuś "szeregowemu Kowalczykowi", jedyne dobre to co tam przeczytałem to obowiązek jazdy w kasku.
ale i tak najlepsze jest: "Przednia długa i tylna kwadratowa pełnowymiarowa", gdzie to przykręcisz?? a w terenie pierwsze co zgubisz i potem się dowiedzą kto jeździł bo znajdą moją tablicę
ale i tak najlepsze jest: "Przednia długa i tylna kwadratowa pełnowymiarowa", gdzie to przykręcisz?? a w terenie pierwsze co zgubisz i potem się dowiedzą kto jeździł bo znajdą moją tablicę