Nadarzyn
- joeblackone
- Quad:: brute force 750
Re: Nadarzyn
czw - pt chyba ciezko bedzie - chyba ze firma zarzadzi wolne w pt (przyszly oczywiscie )
co do soboty tej to ja smigam
co do soboty tej to ja smigam
rozumiem rozumiem obowiązki.. ale czasami warto się wyrwać w inne klimaty aby oderwać się od codzienności i móc w 2-3 dni tak się upodlić, że potem powrót do domu to czysta przyjemność Na wypad jakiś weekendowy oczywiście się piszę. W najbliższy jadę objeździć tereny znajomych k. Warki a potem święta...
KQ750axi
- joeblackone
kto jutro o 8.30 (sobota) bedzie pod maximusem ???
czyli Sobote o 11.00 pod Maximusem jestesmy umowieni.
- joeblackone
tak jest sobota godz 11.00 maximus
Siemanko Grójec się kłania jak doprowadzę swojego brutala to urzywalności to niema problemu na jakieś wyskoki jest nasz 4 z quadami chętnie pośmigamy aby poznać nowe tereny narazie szukam pomocy aby swojego KVF750 wybudzić ze śpiączki bo narazie do mnie załamuje wali w tłumik niema siły tak jakby paliwa brakowało
Pozdro
Rafał Grojec
Pozdro
Rafał Grojec
raf-rk
zrób przegląd po zimie (filtry, oleje i jesli gażnik to czyszczenie), wylej reszte paliwa i zalej nowym
zapraszamy do Maximusa ok 11
zapraszamy do Maximusa ok 11
-
- Quad:: GRIZZLY
- Imię: GRZEGORZ
Raf-rk - jeżeli dalej będziesz miał problemy z gadem daj znać to ci podeślę mechanika z Twoich stron - nie dość że niedrogi to naprawdę ma pojęcie .
Pozdro
Pozdro
- joeblackone
no to dozobaczenia jutro o 11 ;p
Chętnie zkorzystam z pomocy tego mechanika bo fachowcy z FREEFUN już mnie na pompę paliwa nakręcają za 4,5 kafla
raf-rk