Quad za 7000 - 8000 zł
Quad do 8 - 10 tyś przeprawowy !!!
Witam wszystkich mam zamiar kupić quada przeprawowego w granicach 8 - 10 tyś. zł.
Szukam quada o pojemności 250 - 300 , nie chińskiego , nowego lub używanego w dobrym stanie . Poczytałem troche o quadach i mam pare propozycji np:
- Lucky start 250/300 ( BR 300 )
- ODES 400 4X4 ( z rodziny Lucky start )
- ALLROAD CHALLENGER 300 2x4 lub 4x4 ( nie jestem pewien czy to chinol )
- Honda TRX 250
- Yamaha Bige Bear BRUIN 250
- Kymco mxu 300
- mam jeszcze pare na oku ale mniej interesujące
co sądzicie o tych quadach i który waszym zdaniem jestm godny polecenia .
Moim zdaniem godny uwagi jest quad Lucky start , Odes i niedużo kosztuje.
Quadem bende jeżdził po lesie , polach , drodze raczej bardzo cięzki teren niewchodzi w gre.
Mam 195 cm wzrostu i potrzebuje troche wiekszego quada.
Prosze o odpowiedzi dotyczące tematu opisanego przezemnie.
Szukam quada o pojemności 250 - 300 , nie chińskiego , nowego lub używanego w dobrym stanie . Poczytałem troche o quadach i mam pare propozycji np:
- Lucky start 250/300 ( BR 300 )
- ODES 400 4X4 ( z rodziny Lucky start )
- ALLROAD CHALLENGER 300 2x4 lub 4x4 ( nie jestem pewien czy to chinol )
- Honda TRX 250
- Yamaha Bige Bear BRUIN 250
- Kymco mxu 300
- mam jeszcze pare na oku ale mniej interesujące
co sądzicie o tych quadach i który waszym zdaniem jestm godny polecenia .
Moim zdaniem godny uwagi jest quad Lucky start , Odes i niedużo kosztuje.
Quadem bende jeżdził po lesie , polach , drodze raczej bardzo cięzki teren niewchodzi w gre.
Mam 195 cm wzrostu i potrzebuje troche wiekszego quada.
Prosze o odpowiedzi dotyczące tematu opisanego przezemnie.
Przeprawowy quad do 8000 zł
Witam,
Poszukuję quada do 8000 zł, używany, mam na myśli tylko quada przeprawowego, najlepiej z 4x4 aczkolwiek może też być 2x4, z silnikiem któremu nie będzie brakowało w terenie mocy, rozglądałem się za Hondą Recon TRX 250 2x4, Hondą FourTrax 4x4 z 97r, szukam tylko i wyłącznie firmowego sprzętu. Proszę o doradzenie jakiś innych ciekawych quadów tego typu, oraz bardzo bym chciał aby ktoś kto posiada owy sprzęt podzielił się ze mną opinią.
Pozdrawiam
Poszukuję quada do 8000 zł, używany, mam na myśli tylko quada przeprawowego, najlepiej z 4x4 aczkolwiek może też być 2x4, z silnikiem któremu nie będzie brakowało w terenie mocy, rozglądałem się za Hondą Recon TRX 250 2x4, Hondą FourTrax 4x4 z 97r, szukam tylko i wyłącznie firmowego sprzętu. Proszę o doradzenie jakiś innych ciekawych quadów tego typu, oraz bardzo bym chciał aby ktoś kto posiada owy sprzęt podzielił się ze mną opinią.
Pozdrawiam
Re: Przeprawowy quad do 8000 zł
Witam
Będzie Ci bardzo ciężko, wiem bo sam najeździłem się za quadem, niestety kupić Quada za 8000 w przyzwoitym stanie jest prawie niemożliwe.
Jedyną rade którą mogę Ci dać to uważaj na stan bo ceny części są zaporowe, a jeśli chodzi o markę to najlepsza dostępność części ma honda najgorzej wypada kawasaki.
Powodzenia
Będzie Ci bardzo ciężko, wiem bo sam najeździłem się za quadem, niestety kupić Quada za 8000 w przyzwoitym stanie jest prawie niemożliwe.
Jedyną rade którą mogę Ci dać to uważaj na stan bo ceny części są zaporowe, a jeśli chodzi o markę to najlepsza dostępność części ma honda najgorzej wypada kawasaki.
Powodzenia
Re: Przeprawowy quad do 8000 zł
Ja posiadam Hondę FouTrax 300 z 1998 r zakupiłem ją za 6 tyś.
Użytkuje ją od ponad 1,5 roku i jestem zadowolony w 200%.
Przeglądając oferty np na allegro za 8tyś nie powinno być problemu z zakupem.
Użytkuje ją od ponad 1,5 roku i jestem zadowolony w 200%.
Przeglądając oferty np na allegro za 8tyś nie powinno być problemu z zakupem.
Honda Foreman 500
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.
OFF-ROAD sztuka topienia pieniędzy w błocie.