czy opalca sie kupic...

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Honda
ODPOWIEDZ
aprilla81
Quad:: Honda Rancher 400at
Imię: Krystian

czy opalca sie kupic...

Post autor: aprilla81 » ndz 17 sty, 2010

Witam wszystkich,pisze poniewaz mam maly problem. Mieszkam aktualnie w irlandii i znalazlem ciekawego quada na sprzedaz:

Honda Foreman 500 z roku 2006 grudzien, kupiony w 2007. Przebieg 1600mil, i 210 moto godzin. Quad jest w stanie bdb,silnik i zawieszenie rozniez, sa nowe opony mude,oraz jest po pelnym serwisie,nie mozna sie do niczego przyczepic jedynie jest delikatny luz na przednim kole.cena to 17tys zl, quad jest sprowadzony z usa i posiada certyfikat title. Moje pytanie brzmi czy oplaca sie za takie pieniadze takiego quada, bo na allegro nie moge znalesc takiego rocznika. oraz czy bedzie mozliwosc zarejestrowania tego quada i ile bedzie to kosztowac.mniej wiecej.

pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » ndz 17 sty, 2010

Quad na prawdę nie do zajechania, świetnie radzi sobie w terenie. Wiele rajdów wygrywa się do dzisiaj na takich quadach(czyt. Benek). Świetny i prosty w budowie quad.

Z rejestracją ciężko.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

COBYR
Quad:: Historia

Re: czy opalca sie kupic...

Post autor: COBYR » śr 10 mar, 2010

Lepiej kupić quada z rejestracją , ostatnio masakra jest w urzędach co miasto inne interpretacje przepisów .
Zmniejszanie mocy , homologacja itp , itd

ODPOWIEDZ

Wróć do „Honda”