sobota-niedziela Wawer
I jeszcze kilka zdjęć z soboty
- Załączniki
-
- tn_DSC02688.JPG (72.2 KiB) Przejrzano 1467 razy
-
- tn_DSC02691.JPG (71.96 KiB) Przejrzano 1472 razy
-
- tn_DSC02690.JPG (69.85 KiB) Przejrzano 1472 razy
-
- tn_DSC02687.JPG (73.14 KiB) Przejrzano 1469 razy
-
- tn_DSC02686.JPG (73.12 KiB) Przejrzano 1476 razy
-
- tn_DSC02685.JPG (82.22 KiB) Przejrzano 1474 razy
-
- tn_DSC02684.JPG (90.32 KiB) Przejrzano 1472 razy
-
- tn_DSC026831.JPG (87.3 KiB) Przejrzano 1475 razy
-
- tn_DSC02678.JPG (77.57 KiB) Przejrzano 1474 razy
-
- tn_DSC02675.JPG (87.26 KiB) Przejrzano 1486 razy
Darek R.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Zlitowałem się nad wami i dziś napisałem instrukcję wrzucania zdjęć na Forum Quadzik.pl - do zapoznania tu: Instrukcja wklejania zdjęć na forum Quadzik.pl.
Sposób w jaki wrzuca fotki na forum motyf też jest niezły, tylko że serwery imageshack czasem są bardzo wolne i trzeba długo czekać na pojawienie się zdjęć... Pobrałem wszystkie zdjęcia motyfa, zoptymalizowałem i zapodałem na serwerze Quadzikowym (różnica w optymalizacji to 20 MB do 3 MB )
Dlatego proponuję zapoznać się z instrukcją wrzucania zdjęć na forum quadzikowe, bo po pierwsze jest to naprawdę proste, a po drugie mamy obecnie sporo miejsca na naszym serwerze, więc nie ma obawy że zabraknie... Warto również optymalizować zdjęcia i zapisywać je w jpgu, wtedy mniej zajmują i szybciej je można obejrzeć...
A swoją drogą fajnie się bawicie w terenie. Pozdrawiam serdecznie...
Sposób w jaki wrzuca fotki na forum motyf też jest niezły, tylko że serwery imageshack czasem są bardzo wolne i trzeba długo czekać na pojawienie się zdjęć... Pobrałem wszystkie zdjęcia motyfa, zoptymalizowałem i zapodałem na serwerze Quadzikowym (różnica w optymalizacji to 20 MB do 3 MB )
Dlatego proponuję zapoznać się z instrukcją wrzucania zdjęć na forum quadzikowe, bo po pierwsze jest to naprawdę proste, a po drugie mamy obecnie sporo miejsca na naszym serwerze, więc nie ma obawy że zabraknie... Warto również optymalizować zdjęcia i zapisywać je w jpgu, wtedy mniej zajmują i szybciej je można obejrzeć...
A swoją drogą fajnie się bawicie w terenie. Pozdrawiam serdecznie...
Póki co quadowa emeryturka :)
Też coś się znalazło i w mojej aparaturze z soboty:
- Załączniki
-
- sobota7.JPG (60.58 KiB) Przejrzano 1473 razy
-
- sobota6.JPG (70.98 KiB) Przejrzano 1478 razy
-
- sobota5.JPG (69.57 KiB) Przejrzano 1471 razy
-
- sobota4.JPG (71.72 KiB) Przejrzano 1473 razy
-
- sobota3.JPG (76.44 KiB) Przejrzano 1477 razy
-
- sobota2.JPG (64.51 KiB) Przejrzano 1472 razy
-
- sobota1.JPG (63.16 KiB) Przejrzano 1475 razy
[size=75]Pozdrawiam
Jacek, PoPo 700 było.. teraz jest V8.. a co będzie.., w sumie jeszcze nie miałem helikoptera, tylko jak tym jeździć po błocie?
"Podróżuje się nie po to, aby dotrzeć do celu, ale po to, żeby być w podróży." ...Goethe[/size]
Jacek, PoPo 700 było.. teraz jest V8.. a co będzie.., w sumie jeszcze nie miałem helikoptera, tylko jak tym jeździć po błocie?
"Podróżuje się nie po to, aby dotrzeć do celu, ale po to, żeby być w podróży." ...Goethe[/size]
witajcie
zgodnie z umową wstawiam kolejne zdjęcia wykonane tym razem przez Matinatora i to już jest czwarte źródło zdjęc z tego wyjazdu - mamy lepszy wynik niż na RRIV
Zdjęcia prawie całej ekipy bo brakuje mnie. Miałem lekki eopóźnienie w związku z szybkim doprowadzaniem quada do porządku:
pierwsze przejazdy przez wodę:
zgodnie z umową wstawiam kolejne zdjęcia wykonane tym razem przez Matinatora i to już jest czwarte źródło zdjęc z tego wyjazdu - mamy lepszy wynik niż na RRIV
Zdjęcia prawie całej ekipy bo brakuje mnie. Miałem lekki eopóźnienie w związku z szybkim doprowadzaniem quada do porządku:
pierwsze przejazdy przez wodę:
już niedługo
takie podejście mi się podoba aleksz. Ja również czuje wielki pociąg do tych błotek:-)ja w ten weekend nie moge jechać ale 26-go będe przeczesywał pokolei wszystkie błota nad wisła wraz z moją kompanią