No właśnie! Wypożyczanie quada! Nie spotkałem się na innych imprezach z możliwością wypożyczenia quada , a uważam, że dla osób, które chcą spróbować tego sportu, a nie są do końca pewne czy na dzień dobry chcą wydać 25tyś zł, jest to najlepsza forma "testu bojem". A jak jeszcze dodamy Rubicona do bieszczadzkich terenów - to wyjdzie nam świetna mieszanka wybuchowa! Przed kupnem quada chciałem kiedyś wypożyczyć sprzęt, żeby sprawdzić czy to jest ten sport, który mnie wciągnie czy nie... po pierwsze były tylko quady o pojemności 300ccm, do tego średnio przeprawowe, a na koniec mogłem pojeździć tylko wokół "trzepaka"... Gdyby wtedy ktoś mi powiedział, że mogę pożyczyć przeprawowego quada i spróbować się z takim terenem jak na Biesach dla Wszystkich, to pewnie mój wybór byłby dużo bardziej świadomy! A tak był "nieświadomy", ale na szczęście TRAFNY! Na szczęście o wyborze quada zadecydowały porady starszych kolegów - Mariusza Kulaka, Jarysa, Kuciela, Szyny, Jasia... No dobra, trochę się rozczuliłem... A wracając do meritum - ostatnio rozmawiałem z kolegą, który powiedział, że boi się terenu jaki jest na Dziczy... od razu powiedziałem mu, żeby pojechał na Bieszczady dla Wszystkich i spróbował specyfiki tego terenu. Wcale nie się nie zdziwię, jak po Biesach stawi się na starcie kolejnej edycji Dziczy...
W sumie ja się boję przez cały czas - bo wiem, że jak się przestanę bać, to mi się to znudzi...
Śmigło