Tuning Suzuki LTR
Tuning Suzuki LTR
Witam.
Mam już praktycznie załatwioną Suzi LTR z 2008 i chcę startować w zawodach mx'owych amatorsko. Interesuje mnie, co jest niezbędne i jak najtaniej ulepszyć gada. Mam już nefr bary. Budżet na cały tuning to ok. 5000PLN.
Mam już praktycznie załatwioną Suzi LTR z 2008 i chcę startować w zawodach mx'owych amatorsko. Interesuje mnie, co jest niezbędne i jak najtaniej ulepszyć gada. Mam już nefr bary. Budżet na cały tuning to ok. 5000PLN.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Na przykład:
Power Commander(to firma)
Tłumik LRD
Filtr Twin Air
Zestrojenie no to już wiadomo.
Jeżeli nie zmieniłeś zawieszenia, to również zmień - piekielna różnica, nie tylko moc quada decyduje o wyniki, według mnie nawet większe znaczenie ma zawiecha.
Power Commander(to firma)
Tłumik LRD
Filtr Twin Air
Zestrojenie no to już wiadomo.
Jeżeli nie zmieniłeś zawieszenia, to również zmień - piekielna różnica, nie tylko moc quada decyduje o wyniki, według mnie nawet większe znaczenie ma zawiecha.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Tja... tyle że tam za wahacze same zapłacę 4200 jak wezmę Long Travel i wtedy amorki brać najlepiej z najwyższej półki. Zastanawiałem się też długo nad foxami evol X i za 3800 były na allegro. Najlepiej wysyłkowo załatwić ze stanów jakieś zawiasy i paczką by było bez opłat więc walsh by się opłacił Niestety nie mam znajomych w stanach i takiej możliwości nie mam. A ktoś z was brał już jakąkolwiek część ze stanów? Z tego co się dobrze orientuję wtedy bez VAT-u i akcyzy jest. Jak na razie nie kupuję nic bo cały sezon będę trenował i zbierał siano na tuning, lecz na następny sezon chciałbym załatwić sobie ze stanów zawieszenie.
Re: Tuning Suzuki LTR
przesylka powyzej 150 dolarow - wtedy placisz vat i cło
ja na twoim miejscu najpierw bym zainwestowal w siebie - treningi
I tak jak Ruszko napisał
Ja polece ci zestaw Yoshimura - PIM ( komputr sterujacy ) orac cały wydech + dobry filtr i przrobienie klapki wlotu powietza lub zciagniecie jej calkiem
Seryjne zawieszenie w LTR tez jest dobre ale trzeba je dobrze wyregulowac
U nas w Gdansku jest chlop co przerabia orinalne amorki - chodza o niebo lepiej
ja na twoim miejscu najpierw bym zainwestowal w siebie - treningi
I tak jak Ruszko napisał
Ja polece ci zestaw Yoshimura - PIM ( komputr sterujacy ) orac cały wydech + dobry filtr i przrobienie klapki wlotu powietza lub zciagniecie jej calkiem
Seryjne zawieszenie w LTR tez jest dobre ale trzeba je dobrze wyregulowac
U nas w Gdansku jest chlop co przerabia orinalne amorki - chodza o niebo lepiej
[b]www.Q3M.pl - Quady 3Miasto - ZAPRASZAMY [/b]