kierunkowskazy

Wszelkie sprawy związane z eksploatacją, serwisowaniem, silnikiem, elektryką, skrzyniami biegów, przeniesieniem napędu, zawieszeniem, oponami, tuningiem oraz wszelkimi poradami technicznymi...
ODPOWIEDZ
sawiola

kierunkowskazy

Post autor: sawiola » ndz 21 lut, 2010

witam wszystkich mam yamaha grizzly 450 2008 chcialbym zalozyc kierunkowskazy czy moglibyscie mi powiedziec jakie najlepiej kupic chodzi mi o komplet przerywacz itp dzieki wielkie

Temat przeniosłem z działu zloty do garaż.Pozdrawiam.Mesel
Ostatnio zmieniony pn 22 lut, 2010 przez sawiola, łącznie zmieniany 1 raz.
mam yamaha grizzly 450 rok 07 cos z tylu strasznie piszczy czy ktos moze mi pomoc co to moze byc dziekuje za odpowiedz

Awatar użytkownika
marcin82m

Post autor: marcin82m » pn 01 mar, 2010

Kup sobie najlepiej gietkie zeby Ci sie szybko nie połamały... mocowanie praktycznie we wszystkich jest takie samo.... a czy LED czy zwykłe żarówki to już zależy od Twojej inwencji i portfela :)

Awatar użytkownika
marcin82m

Post autor: marcin82m » pn 01 mar, 2010

Jeszcze taka drobna uwaga... jesli chcesz miec dlugo swoje kierunki to raczej montuj je w miejscach do ktorych trudniej jest sie dostac z zewnatrz (np przy uderzeniu w cos lub wywrotce) ja swoje zamontowałem od spodu bagażnika i swietnie to wygląda no i jest trwałe

sawiola

Post autor: sawiola » wt 02 mar, 2010

marcin82m, dzieki wielkie pozdroooooooooo :lol:
mam yamaha grizzly 450 rok 07 cos z tylu strasznie piszczy czy ktos moze mi pomoc co to moze byc dziekuje za odpowiedz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż quadowy”