DLA CIEKAWSKICH BF 650vs750 BF
DLA CIEKAWSKICH BF 650vs750 BF
Panowie porównajmy te dwie oto cudne maszyny !!!
moim zdaniem: 650 jest bardziej chwalona niż 750 osiągi są porównywalne a nawet takie same,przy 650 lepsze tylne zawieszenie lepiej sie prowadzi ,jest stabilniejsze i mniej sie psuje bo jest na osi ,a przy 750 zawieszenie na wahaczach co często są sworznie i tuleje są wybijane a co za tym idzie? zestawy naprawcze . Co wy o tym myślicie ?
moim zdaniem: 650 jest bardziej chwalona niż 750 osiągi są porównywalne a nawet takie same,przy 650 lepsze tylne zawieszenie lepiej sie prowadzi ,jest stabilniejsze i mniej sie psuje bo jest na osi ,a przy 750 zawieszenie na wahaczach co często są sworznie i tuleje są wybijane a co za tym idzie? zestawy naprawcze . Co wy o tym myślicie ?
- joeblackone
- Quad:: brute force 750
Re: DLA CIEKAWSKICH BF 650vs750 BF
Witam wszystkich maniaków quadów, chce zakupić quada marki Kawasaki Brute force 750 oto link http://moto.allegro.pl/kawasaki-brute-f ... 31569.html
Quad ma jeździć w terenie mokrym błotnistym, jak i do np odśnieżania wywozu śmieci przyczepką. Co sądzicie o tej maszynie? Biorę również pod uwagę Suzuki king quad. Czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam.
Poprawiłem linka i teraz się wyświetla, zajrzyj do powitalni i napisz coś o sobie, mod//PIOTR_15
Quad ma jeździć w terenie mokrym błotnistym, jak i do np odśnieżania wywozu śmieci przyczepką. Co sądzicie o tej maszynie? Biorę również pod uwagę Suzuki king quad. Czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam.
Poprawiłem linka i teraz się wyświetla, zajrzyj do powitalni i napisz coś o sobie, mod//PIOTR_15
- andkul2
- Quad:: Kawa BF 650
- Imię: Andrzej
- Kontakt:
quad wyglada dobrze na zdjęciach
tylko to handlarz to trzeba sprawdzic dokładnie
brak osłon spodu,wyciądarki itp
tylko to handlarz to trzeba sprawdzic dokładnie
brak osłon spodu,wyciądarki itp
Zrezygnowałem z kawy główna przyczyna drogi w eksploatacji... Zakupiłem Yamaha Gryzzly 660 2006r z dokumentami, do roboty tylko łożysko koszt 100zł guma wariatora już mi dał sprzedawca. Osłony pod silnikiem miał zamontowałem wyciągarkę lusterko grzane manetki pług i osłony dłoni. Gryzzly super polecam naprawdę. Pozdrawiam