Nadarzyn
WOŚP na quadach
Witam
założyliśmy sztab quadowy przy WOŚP,spotykamy się w niedzielę o 8.30 pod studiem Dzień dobry TVN,przy rogu Marszałkowskiej i Hożej.
Zapraszamy wszystkich chętnych
założyliśmy sztab quadowy przy WOŚP,spotykamy się w niedzielę o 8.30 pod studiem Dzień dobry TVN,przy rogu Marszałkowskiej i Hożej.
Zapraszamy wszystkich chętnych
-
- Quad:: GRIZZLY
- Imię: GRZEGORZ
-
-
w niedziele po powrocie z urlopu dosiadłem częściowo niesprawną gadzinę (wytarty pasek i małe prędkosci) i fruuu... po 100m upalania po śniegu po pachi - godzine wyciagania quada na drogę pięknie jest!! obecnie gad na przeglądzie potem jade na mamry challenge, więc chwilowo zawieszam walki na kuklówce... pozdro i dozoba!
KQ750axi
-
Witam ponownie
Faktycznie troche pozno zapodałem info na forum.
Tak czy inaczej byliśmy i przez 2 godziny zwiedziliśmy teren który już znam z MX.
Duzo sniegu, wody i lodu. Jak na pierwsze jazdy ATV teren nie zachwycił. W sobotę śmigaliśmy po małej żwirowni w okolicy Paprotni i było dużo fajniej i większe zróżnicowanie do zabawy.
Tak czy inaczej dam znać jak tylko będziemy ruszać w teren: ja i moja piękniejsza połowa
Pozdrawiam
Faktycznie troche pozno zapodałem info na forum.
Tak czy inaczej byliśmy i przez 2 godziny zwiedziliśmy teren który już znam z MX.
Duzo sniegu, wody i lodu. Jak na pierwsze jazdy ATV teren nie zachwycił. W sobotę śmigaliśmy po małej żwirowni w okolicy Paprotni i było dużo fajniej i większe zróżnicowanie do zabawy.
Tak czy inaczej dam znać jak tylko będziemy ruszać w teren: ja i moja piękniejsza połowa
Pozdrawiam
- joeblackone
- Quad:: brute force 750