wybór quada
wybór quada
witam, jestem tu nowy, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem quada. troszkę przeglądam to forum widzę dużo ciekawych rzeczy, ale nie jestem jeszcze ukierunkowany na dany model czy nawet markę. na pojazd zamierzam wydać nie więcej niż 15 000 zl. próbowałem się też rozejrzeć w mieście moim czy coś znajdę - jedyny model to inca yeti 500 lub 700.
no i przechodząc do meritum sprawy - co mam wybrać ?
najlepiej żeby silnik był 500 lub większy
cena tak jak podałem ew. może być większa bo nastawiam się też na quada używanego delikatnie a koszt moze być spokojnie mniejszy o 2 - 3 tysiace zł
firma i producent ... no własnie - nie miałem z tym nigdy do czynienia więc nie jestem zwolennikiem danej marki więc chciałbym usłyszec Wasze zdanie na temat różnych pojazdów
to co na razie oglądałem to ta Inca Yeti 500,700 - co to jest? jak się sprawuje ?
na allegro - Allroad 300/500
ew. coś firmowego czyli jakieś yamahy,suzuki - wiadomo - żeby tutaj znaleźć coś dobrego to potrzeba więcej pieniędzy
wiec- na co mam się nastawiać - proszę poradźcie
no i przechodząc do meritum sprawy - co mam wybrać ?
najlepiej żeby silnik był 500 lub większy
cena tak jak podałem ew. może być większa bo nastawiam się też na quada używanego delikatnie a koszt moze być spokojnie mniejszy o 2 - 3 tysiace zł
firma i producent ... no własnie - nie miałem z tym nigdy do czynienia więc nie jestem zwolennikiem danej marki więc chciałbym usłyszec Wasze zdanie na temat różnych pojazdów
to co na razie oglądałem to ta Inca Yeti 500,700 - co to jest? jak się sprawuje ?
na allegro - Allroad 300/500
ew. coś firmowego czyli jakieś yamahy,suzuki - wiadomo - żeby tutaj znaleźć coś dobrego to potrzeba więcej pieniędzy
wiec- na co mam się nastawiać - proszę poradźcie
(Tak naprawdę do 360 ccm bo 359,3 ccm) Lucky Star 400 Zobacz sobie ten model , (35 km) i solidny . Nie jest to droga perspektywa jeśli chodzi o części ,na pewno tańsze niż do jakieś Yamahy i Suzuki ( części też są dostępne ) Chyba że chcesz coś mniejszego Lucky star 250 , też jest duży , większy od swojego konkurenta Kymco Maxxer 250 . To co Ci proponuje to nie chińczyk lecz Tajwańczyk [center]Wybór należy do Ciebie[/center] .