Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Tak Sławek wiem, że to rajd indywidualny, źle sformułowałem pytanie najwidoczniej
Miałem na myśli kto jedzie poza Markiem
Shogun powodzenia i szczęśliwego dotarcia do celu życzę !!!
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Życzę organizatorom jak najlepiej ale myślę ,że skopali formułę jednak..na 7 dni ciężko się wyrwac.
Ale życzę obu faworytom (Shogun i Marko) pięknej walki ..mam nadzieję że nie będzie to pojedynek i kilka maszyn pojedzie
z tego co się dowiedziałem to organizator dopuszcza start nawet na 1 , 2 lub kilka dni.Cena proporcjonalna do ilości dni uczestnictwa.Jak już będę mieć info ile $ to skrobnę
Robert, ty przestań myśleć, bo ...................... znowu coś wymyślisz minimalisto (zdemontujesz rickocheta, albo bagażniki ) tylko leć z nami, impra będzie super - 2009r. pokazał że warto pojechać bez względu na ilość startujących sprzętów.
Ja już znalazłem sponsora i załatwiłem u prezesa wolne
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
spytam Tomka, ale z tego co pamiętam, to w 2009 Shogun chyba nie miał blach.
Gero, zawijaj majdan razem z GCT i dawaj do nas - skończymy u Was, to będziecie mieli blisko do domu
Namówcie tez tego geja na czerwonej Hondzie może by się gdzieś w końcu pokazał
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły