Kupno ośki
Kupno ośki
Witam.
Chcę zakupić ośkę. Mam 16 lat i doświadczenie z chińską 200. Interesuje mnie quad sportowy którym będę jeździł po torach mx'owych. Chinolek jeździ prawie cały czas na manetce do oporu. Starszy ma firmę z własnym warsztatem więc częste wymiany filtrów czy jakieś smarowanie nie jest problemem. Zależy mi na czymś markowym(koszty eksploatacji nie liczą się). Quadem chciałbym startować w jakichś zawodach mniejszego szczebla. Mój fundusz to ok. 13 tyś. zł.
P.S. Opcja ściągania quada z USA wchodzi w grę. Znam osobę sprowadzającą.
Chcę zakupić ośkę. Mam 16 lat i doświadczenie z chińską 200. Interesuje mnie quad sportowy którym będę jeździł po torach mx'owych. Chinolek jeździ prawie cały czas na manetce do oporu. Starszy ma firmę z własnym warsztatem więc częste wymiany filtrów czy jakieś smarowanie nie jest problemem. Zależy mi na czymś markowym(koszty eksploatacji nie liczą się). Quadem chciałbym startować w jakichś zawodach mniejszego szczebla. Mój fundusz to ok. 13 tyś. zł.
P.S. Opcja ściągania quada z USA wchodzi w grę. Znam osobę sprowadzającą.
Honda TRX 400 EX!
http://primotocentrum.otomoto.cz/honda- ... 02589.html
Z Czech za 13500 PLN
Musisz tylko zorganizować przyczepkę i masz quada
http://primotocentrum.otomoto.cz/honda- ... 02589.html
Z Czech za 13500 PLN
Musisz tylko zorganizować przyczepkę i masz quada
I am What I am
Impossible is nothing
Impossible is nothing
Jezeli chcesz latac po torach i w zawodach mx to 450
z budzetem 13 tys mozesz kupic yfz 450 lub trx 450
Pamietaj ze do wystartowania w zawodach obowiazkowa bedzie zrywka, podłogi nerf bary, osłona tylnie zebatki/tarczy - to mozna se samemu zrobic
no i w obydwóch przypadkach przydało by sie odrazu zakupic dystanse
z budzetem 13 tys mozesz kupic yfz 450 lub trx 450
Pamietaj ze do wystartowania w zawodach obowiazkowa bedzie zrywka, podłogi nerf bary, osłona tylnie zebatki/tarczy - to mozna se samemu zrobic
no i w obydwóch przypadkach przydało by sie odrazu zakupic dystanse
[b]www.Q3M.pl - Quady 3Miasto - ZAPRASZAMY [/b]
Yamaha z 450 ma chyba model wolverine w ofercie lecz tu już jest tak pół przeprawowy. Będę wybierał dopiero w maju quada i zastanawiam się nad ltr'ką i yfz'ką, lecz dużo zależy też od sponsora bo wiem jaka jest moc tych quadów i tu może być pies pogrzebany Wtedy jeszcze pomyślę o ltz 400 bo również spełnia moje wymagania Wszystkim dziękuję za porady i oczekuję jakichś innych propozycji, jeśli ktoś ma równie dobrą.
Jezeli zaczniesz sie scigac w zawodach amatorskich to najlepiej 450
z biegami poradzisz sobie napewno , kiedys tez mialem takie obawy ale bardzo szybko sie przyzwyczaisz - kwestia 2 -3 wypadów i nawet nie bedziesz mysla o tym
LTZ - tez bardzo dobry sprzet
z biegami poradzisz sobie napewno , kiedys tez mialem takie obawy ale bardzo szybko sie przyzwyczaisz - kwestia 2 -3 wypadów i nawet nie bedziesz mysla o tym
LTZ - tez bardzo dobry sprzet
[b]www.Q3M.pl - Quady 3Miasto - ZAPRASZAMY [/b]