Lucky Star duży czy mały przebieg ?
Lucky Star duży czy mały przebieg ?
Mam pytanko czy na LUCKY STAR SP 300 z 2007 roku z przebieg 3,700 km to mało czy dużo oraz czy warto było by takiego kupić w przedziale cenowym od 8,900 do 10,000 zł .
-
- Kontakt:
3700 hmm kto to wie czy to mało czy dużo....wszystko zależy w jaki sposób ls pokonał ten przebieg
jak ja szukałem jakiegoś używanego ls-a ostatniej jesieni to średnia cena za takiego jak piszesz tyle że 250-tka to było 6-7 tyś.....
osobiście jak bym miał kupić lucka za średnią cene 9 tyś tak jak piszesz o taki przebiegu i wieku to bez zastanowienia kupił bym nowego 250 ślicznego błszczącego dziewiczego
jak ja szukałem jakiegoś używanego ls-a ostatniej jesieni to średnia cena za takiego jak piszesz tyle że 250-tka to było 6-7 tyś.....
osobiście jak bym miał kupić lucka za średnią cene 9 tyś tak jak piszesz o taki przebiegu i wieku to bez zastanowienia kupił bym nowego 250 ślicznego błszczącego dziewiczego
Re: Lucky Star duży czy mały przebieg ?
ja kupiłem z 2009 r za 8900 z przebiegiem 1900 , i chyba będzie szedł na sprzedanie i będzie coś 4x4
ls 250
-
- Quad:: lucky star sp 250
- Imię: adrian
Re: Lucky Star duży czy mały przebieg ?
ja mam 6 tys przebiegu i rośnie rocznik 2007 wszystko w orginale prócz łożyska rozruchowego nie kopci nie łyka oleju jeżdzę na mineralnym elf ratio motocyklowy olej kompresja wzorowa jak sie dba to się ma jestem mechanikiem używam go w terenie i na torze motokrosowym Głogów gdzie odbywają się zawody motokrosowe polski