dyemat honda trx250 yamaha raptor 350 czy suzuki ltz 400
-
dyemat honda trx250 yamaha raptor 350 czy suzuki ltz 400
czesc mam pewien dylemat mam mozliwosc zakupu fajnego w bardzo dobrym stanie i duzymi dodatkami honde trx250 ma nie całe30KM to znaczy ma sportowy tłumik leo vinci i zmieniony gaznik ma ok 10KM wiecej jest to mozliwe bo nie ma zadnego dokumentu który by to potwierdzał no i przede wszystkim jest bliko obawiam sie ze moze byc to dla mnie za mało koni dodam ze waze 80kg i mam170wzrostu a druga opcja to suzuki ltz 400 jest prawie dwa tysiace drozszy no i jest daleko ale jajbardziej chodzi mi o ta honde zeby ktos ocenił czy to bedzie wystarczajaca moc 27KM dla mnie z góry dzieki za sugestie
-
- Kontakt:
wystarczająca moc ...hmmm.. zależy co chcesz tą gadzinką robić jak latać to może być troszkę za mało...
a co do mocy ...to jeżeli ta honda NOWA ma np.20km to używana jeszcze zależy jak będzie miała mniej np.15km...i jeżeli ktoś dołożył lepszy gaźnik i wydech i to wszystko zrobił jak należy to myśle że maksymalnie ma 25km ... a może nawet koni mieć nie wiele więcej tylko moment obrotowy lepszy.....
tego nikt Ci nie powie (a jak powie to ściemnia)tylko i wyłącznie zostaje Ci zbadać to na hamowni....wtedy będziesz mia czarno na białym..
podsumowując myśle że świat i ludzie i wystarczy Ci seryjna honda 250 tym bardziej że z tego co piszesz wnioskuje że to Twój pierwszy Quad.... to w takim przypadku 20km może się okazać nawet za dużo ....
a co do mocy ...to jeżeli ta honda NOWA ma np.20km to używana jeszcze zależy jak będzie miała mniej np.15km...i jeżeli ktoś dołożył lepszy gaźnik i wydech i to wszystko zrobił jak należy to myśle że maksymalnie ma 25km ... a może nawet koni mieć nie wiele więcej tylko moment obrotowy lepszy.....
tego nikt Ci nie powie (a jak powie to ściemnia)tylko i wyłącznie zostaje Ci zbadać to na hamowni....wtedy będziesz mia czarno na białym..
podsumowując myśle że świat i ludzie i wystarczy Ci seryjna honda 250 tym bardziej że z tego co piszesz wnioskuje że to Twój pierwszy Quad.... to w takim przypadku 20km może się okazać nawet za dużo ....