Kodiak 450
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
uszczelnić wszystkie kostki elektryczne. wyprowadzić snorkle ze skrzyni i filtra.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Różnie, niektórzy termokurczliwymi kablami owijają i je kurczą inni znowu silikonem.
Podstawą przy rozpięciu kostki jest użycie sprey'a KONTAKT - on zapobiega wilgoceniu.
Podstawą przy rozpięciu kostki jest użycie sprey'a KONTAKT - on zapobiega wilgoceniu.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
- kuba4x4
- Quad:: Can - Am Outlander XT - Był, Jest i Będzie !
- Imię: Jake
- Kontakt:
ciekawy jestem czy widziałeś skrzynię pasową po urwanym pasku podczas jazdy, nie zawsze się udaje a potem płacz, bo bardzo drogo naprawa wychodzi!
Otóż nie raz widziałem, nie raz zmieniałem i tylko kupowałem nowy pasek, żadnych dodatkowych wydatków. Teraz śmiga jak nowy
A.Z.T. ATV ZGIERZ TEAM - www.ZgierzTeam.pl
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)