problem z paskiem w kingquadzie
-
problem z paskiem w kingquadzie
witam wszystkich mam problem z paskiem włożyłem nowy pasek o nr: ua437 i po pól godzinnej jeździe od paska oderwał sie kawałek górnej powłoki koła pasowe odtłuściłem wszystko zrobiłem jak się należy.Wydaję mi się że pasek jest ciut za długi wystaje poza tylne kolo z trzy czwarte grubości. Czy to prawda że na nowym pasku trzeba przejechać w miarę spokojnie około 15km żeby się dopasował bo tego nie zrobiłem proszę pomóżcie bo to już był drugi nowy pasek.
maniek
prawda, ale przejeżdżamy spokojnie, bez gwałtownych zrywów około 100km, po to aby pasek się dotarł z talerzami."maniek1170"
Czy to prawda że na nowym pasku trzeba przejechać w miarę spokojnie około 15km
to nie pierwszy przypadek, sam miałem dwa i słyszałem o innych, u mnie pasek rozleciał się na drobne kawałki, tam gdzie go kupiłem przyjęli reklamację i puścili parę że lipa się trafia, oczywiście dotyczy to pasków ULTIMAX,CARLISE"maniek1170"
nowy pasek o nr: ua437 i po pól godzinnej jeździe od paska oderwał sie kawałek górnej powłoki
morma"maniek1170"
Wydaję mi się że pasek jest ciut za długi wystaje poza tylne kolo z trzy czwarte grubości.
![Very Happy :D](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
-