Jubileuszowe X Mamry Challenge 2010
- Krzysztof Wronowski
Jubileuszowe X Mamry Challenge 2010
Mamry Challenge już 26.02.2010!
Kolejny rajd Mamry Challenge już wkrótce! Serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników zimowej jazdy na quadach i motocyklach enduro na kolejne spotkanie w terenie.
Jak co roku na uczestników czekać będzie wiele kilometrów bezdroży pokrytych białym puchem i niesamowite zakamarki krainy wielkich jezior.
Zapraszamy wszystkich chcących pojeździć w miłym towarzystwie na najstarszej imprezie quadowej w Polsce!
Bazą rajdu będzie jak zawsze Stanica Wodna Kietlice gdzie jak zawsze integracja po rajdzie potrwa do rana.
Regulamin imprezy - KLIK!
Harmonogram - KLIK!
Ze względu na ograniczoną ilość miejsc prosimy o wcześniejsze zapisy i wpłaty wpisowego.
Wpisowe na impreze wynosi 450zł
Zapisać można się tutaj: mamry@3fun.pl
Wszelkich informacji udzielamy pod numerami:
504 027 616 Michał Mazurek
602 252 952 Marek Wójcik
adminGrzegorz: Poprawiłem adres mailowy.
Kolejny rajd Mamry Challenge już wkrótce! Serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników zimowej jazdy na quadach i motocyklach enduro na kolejne spotkanie w terenie.
Jak co roku na uczestników czekać będzie wiele kilometrów bezdroży pokrytych białym puchem i niesamowite zakamarki krainy wielkich jezior.
Zapraszamy wszystkich chcących pojeździć w miłym towarzystwie na najstarszej imprezie quadowej w Polsce!
Bazą rajdu będzie jak zawsze Stanica Wodna Kietlice gdzie jak zawsze integracja po rajdzie potrwa do rana.
Regulamin imprezy - KLIK!
Harmonogram - KLIK!
Ze względu na ograniczoną ilość miejsc prosimy o wcześniejsze zapisy i wpłaty wpisowego.
Wpisowe na impreze wynosi 450zł
Zapisać można się tutaj: mamry@3fun.pl
Wszelkich informacji udzielamy pod numerami:
504 027 616 Michał Mazurek
602 252 952 Marek Wójcik
adminGrzegorz: Poprawiłem adres mailowy.
Ostatnio zmieniony wt 19 sty, 2010 przez Krzysztof Wronowski, łącznie zmieniany 1 raz.
3fun - bo quady są naszą pasją
-
- prezziguzzi
- Kontakt:
-
- prezziguzzi
- Kontakt:
-
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Tak impreza się odbywa.
Roadbooka nie ma, jest GPS.
Co do dokoptowania pewnie da się coś zrobić na miejscu.
Roadbooka nie ma, jest GPS.
Co do dokoptowania pewnie da się coś zrobić na miejscu.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-
- V-ce Admin
- Kontakt:
Re: Jubileuszowe X Mamry Challenge 2010
Challenge Story 2010– Integracja Mamry Challenge
„Jak nigdy wróciłem do bazy suchy i czysty (jechałem „meleksem”). Cały rajd można było pokonać małym quadem na standardowych oponach – takie właśnie były zamierzenia organizatorów. Atmosfera jak co roku, nikt na nikogo wilkiem nie patrzył – bomba.” /Edward Świdziński vel „e2rd” - ATV Partner Team/
KLIKNIJ i obejrzyj zdjęcia!!!
Całą relację możesz przeczytać w marcowo-kwietniowym numerze (9) 2/2010 QUADZIK – polski magazyn o quadach
„Jak nigdy wróciłem do bazy suchy i czysty (jechałem „meleksem”). Cały rajd można było pokonać małym quadem na standardowych oponach – takie właśnie były zamierzenia organizatorów. Atmosfera jak co roku, nikt na nikogo wilkiem nie patrzył – bomba.” /Edward Świdziński vel „e2rd” - ATV Partner Team/
KLIKNIJ i obejrzyj zdjęcia!!!
Całą relację możesz przeczytać w marcowo-kwietniowym numerze (9) 2/2010 QUADZIK – polski magazyn o quadach
QUADZIK - polski magazyn o quadach - czyli pierwsza polska gazeta quadowa
www.Quadzik.pl - wszystko o quadach
Kalendarz Quadowy 2013: 25 zł + koszt wysyłki.
Zamawiaj w Sklepie Quadzik.pl lub telefonicznie 22 761 07 58
www.Quadzik.pl - wszystko o quadach
Kalendarz Quadowy 2013: 25 zł + koszt wysyłki.
Zamawiaj w Sklepie Quadzik.pl lub telefonicznie 22 761 07 58