WSZYSTKO O WSZYSTKIM I O WSZYSTKICH
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
kryzys dopadł ZG, nie widać was i nie słychac- złóżcie się na skarbonkę to wam wrzucimy kilka zetek kiełby
widzieliśmy wasze gady na allegro....czyżby to już koniec ZG-ry
widzieliśmy wasze gady na allegro....czyżby to już koniec ZG-ry
Ostatnio zmieniony ndz 24 sty, 2010 przez Lalus, łącznie zmieniany 1 raz.
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
[b]Mołdawia-2009, Ukraina-2010(11), Rumunia-2010(11), Grecja-2011,Ukraina 2012, Tunezja-2012, Albania 2013, Ukraina 2013 [/b]
Lalus, Tych kolegów z Zielonej na prawdę coś trapi. Wystawiają sprzęty na allegro i jeszcze chcą przyjechać( autobusem chyba) na darmową kiełbę. Wiesz może kupmy im sanki i niech dołączą w sobotę. W końcu to swoi Wracając do tematu kuligu, mamy już miejsce na ognisko i jest drewno. Pomogli nam koledzy wodniacy, ognisko będzie w małym porcie przy bazie WOPR. Drewno też jest. Myślę że dopisze frekwencja dzieciaków no i oczywiście GCT. Będzie fajnie !!!
krokodyl
wyzwolenie i przelamanie linii obrony - cigacice
Panowie jutro o 16 jest spotkanie pod kamieniem przy starym moście. Jest to rocznica wyzwolenia Cigacic. Odbędzie się msza i spotkanie z kombatamtami. Jeśli ktoś ma czas i ochotę zapraszam serdecznie. LALUŚ, JACK liczę na was!
krokodyl
- Lalus
- ATV-Team Sulechów
- Quad:: był Japan i Usa, teraz made in Mexico
jutro o 11 na dziurze i lecimy do krokodyla
gero, jack, ralf, kredycik, budzik, kisiel, ja i krokodyl - będziemy ( moze bedzie mały i duży)
gero, jack, ralf, kredycik, budzik, kisiel, ja i krokodyl - będziemy ( moze bedzie mały i duży)
Ostatnio zmieniony pt 29 sty, 2010 przez Lalus, łącznie zmieniany 1 raz.
GRO-CANION TEAM SULECHÓW
gero13, Lalus, i wszyscy sympatyczni koledzy. Jestem ogroooooooooooomnie wdzięczny za pomoc w kuligu. Dziękuję w imieniu własnym i oczywiście tych małych zmarzniętych eskimosków. Gdybyście widzieli już na sam koniec te iskierki w oczkach............. Nawet dorośli byli zafascynowani. To była na prawdę fajna i udana imprezka dla dzieci. Gdybu zaistniała ochota na ognisko tylko naszej ekipy , miejsce też jest. U mnie i nie stanowi to żadnego problemu Trochę drwna i jedziemy do białęgo świtu.
sklepy są blisko Jeszcze raz dzięki. Robiliśmy też fotki więc postaram się, jeśli mogę coś tam załączyć.bendą też fotki na stronach nowego światu i sulechowa ale linki później.
sklepy są blisko Jeszcze raz dzięki. Robiliśmy też fotki więc postaram się, jeśli mogę coś tam załączyć.bendą też fotki na stronach nowego światu i sulechowa ale linki później.
krokodyl