Jak wymienic olej w RAPTORZE 700?
-
- Kontakt:
Jak wymienic olej w RAPTORZE 700?
Witam.
Zakupilem raptora, zamowilem olej (oczywiscie motul) i filtr i chce zabrac sie za wymiane.
Prosze o wskazówki czy w raptorze 700 wystarczy spuścic stary olej, wymienic filtr i zalać nowym czy są jakies niespodziewanki typu dwa korki spustowe czy cokolowiek innego??
z gory dziekuje za odpowiedz
WOJTEK
Zakupilem raptora, zamowilem olej (oczywiscie motul) i filtr i chce zabrac sie za wymiane.
Prosze o wskazówki czy w raptorze 700 wystarczy spuścic stary olej, wymienic filtr i zalać nowym czy są jakies niespodziewanki typu dwa korki spustowe czy cokolowiek innego??
z gory dziekuje za odpowiedz
WOJTEK
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Wymieniasz olej jak w każdym innym pojeździe.
Pamiętaj aby wymienić filtr i zalać tyle oleju aby był pomiędzy min a max( z wymianą filtra musisz wlać więcej o jakieś 150-250ml).
Lej dobry olej jak Motul 5100, Castrol Power GPS 1 10W40.
Pamiętaj aby wymienić filtr i zalać tyle oleju aby był pomiędzy min a max( z wymianą filtra musisz wlać więcej o jakieś 150-250ml).
Lej dobry olej jak Motul 5100, Castrol Power GPS 1 10W40.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
też niedawno kupiłem raptora 700 i chciałbym wymienić w nim olej i filter i tak gość co mi go sprzedał mówił ze lał tam motula 10w40 quad ale mowił zebym lał olej zawierający estry znalazłem w necie olej motul 7100 10w40 z estrami
i teraz pytanie czy lupic ten olej dedykowany do quada co lał poprzedni właściciel czy może kupic ten 7100
i teraz pytanie czy lupic ten olej dedykowany do quada co lał poprzedni właściciel czy może kupic ten 7100