Quadzik - polski magazyn o quadach

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pt 22 sty, 2010

Od kiedy będzie można kupić magazyn QUADZIK?

Numer styczniowo-lutowy (8) 1/2010 QUADZIK – polski magazyn o quadach wszedł do sprzedaży od 21.01.2010 roku

Gdzie będzie można kupić magazyn QUADZIK?

- Prenumerata - najpewniejszy sposób otrzymania magazynu QUADZIK bezpośrednio do domu

- Wybrane salony quadowe – zobacz listę salonów

- Inmedio, Relay i EMPiK – cała sieć salonów w Polsce

- Sieć sprzedaży KOLPORTERa i RUCHu

- Zawody i imprezy quadowe – wszędzie tam, gdzie zobaczycie ekipę QUADZIKA zapytajcie o najnowszy numer lub numery archiwalne…

Kliknij tu -> Pobierz listę punktów, w których znajdziesz Quadzika.

Przekartkuj Quadzika w internecie

Teraz jeszcze przed kupnem gazety możesz obejrzeć ją strona po stronie w internecie (oczywiście w niskiej rozdzielczości) - wystarczy, że chwycisz za róg i przekartkujesz całego Quadzika. Miłej lektury. -> Quadzik 1-2010 (8) już w sprzedaży

Co znajdziesz w magazynie QUADZIK nr (8) 1/2010?

"Quad na dżdżownicach" – objeździliśmy zestaw zimowy czyli Suzuki KingQuad 500 4x4 z zestawem gąsienic.

Przetestowaliśmy jak zwykle 3 quady, ale tym razem wszystkie to NOWOŚCI na 2010 rok:

- Szybkiego i wściekłego KTM`a 525 XC ATV w wersji homologowanej, ale na całe szczęście odblokowanej,

- Wytyczajacego szlak rekreacyjnego Polarisa Trail Blazera 330, dobrego na początek przygody z quadami,

- Tajwański Okręt Flagowy - czyli Kymco MXU500 IRS - czyli sprawdzony quad, ale z niezależnym zawieszeniem z tyłu.

Rozpracowaliśmy konstrukcję wahacza wleczonego w quadzie. Rozszyflowaliśmy oznaczenie opon quadowych i próbowaliśmy "zajechać" chińską wyciągarkę Bizon ATV-3000 - ale niestety nie udało się nam.

Zrelacjonowaliśmy 9 imprez i wypraw. A na końcu wszystko odśnieżyliśmy quadami, bo w tym roku zima mroźna, śnieżna - czyli taka jaka powinna być. Mam nadzieję, że jeszcze ciepły Quadzik, który właśnie trafia do sprzedaży rozgrzeje Was w te chłodne dni.

Oczywiście to tylko niektóre z 20 artykułów, które przygotowaliśmy.

Już dziś zamów PRENUMERATĘ dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach

Obrazek
Póki co quadowa emeryturka :)

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » pn 25 sty, 2010

Właśnie znalazłem na biurku przesyłkę z nowym Quadzikiem
Nie będę cukrował ale jest ok. w porównaniu( co jo godom nie ma porównania tam są nudy o ośkach przeważnie) . Że już nawet nie wspomnę o artykule ze strony 59

:I love QUADZIK: :I love RYDZEWSKI ZLOT:

Awatar użytkownika
dziki

Post autor: dziki » pn 25 sty, 2010

:mniam: :oklaski: :ok: :bukiet:

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » wt 26 sty, 2010

dziki:
:mniam: :oklaski: :ok: :bukiet:
Ale że na stypę się szykujesz, czy że numer Ci się podoba :figielek:

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » wt 26 sty, 2010

Ja nawet nie komentuje. Po co komentować skoro i tak z góry wiadomo, że Quadzik jest świetny? :P Kawał dobrej roboty Grzesiek !
Artykuł Dziejmy i Wronowskiego to REWELKA -> polecam :D
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
dziki

Post autor: dziki » wt 26 sty, 2010

:figielek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :I love QUADZIK:

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Re: Quadzik - polski magazyn o quadach

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 24 mar, 2010

Od kiedy będzie można kupić magazyn QUADZIK?

Numer marcowo-kwietniowy (9) 2/2010 QUADZIK – polski magazyn o quadach wszedł do sprzedaży od 18.03.2010 roku

Gdzie będzie można kupić magazyn QUADZIK?

- Prenumerata - najpewniejszy sposób otrzymania magazynu QUADZIK bezpośrednio do domu

- Wybrane salony quadowe – zobacz listę salonów

- Inmedio, Relay i EMPiK – cała sieć salonów w Polsce

- Sieć sprzedaży KOLPORTERa i RUCHu

- Zawody i imprezy quadowe – wszędzie tam, gdzie zobaczycie ekipę QUADZIKA zapytajcie o najnowszy numer lub numery archiwalne…

Kliknij tu -> Pobierz listę punktów, w których znajdziesz Quadzika.

Przekartkuj Quadzika w internecie

Teraz jeszcze przed kupnem gazety możesz obejrzeć ją strona po stronie w internecie (oczywiście w niskiej rozdzielczości) - wystarczy, że chwycisz za róg i przekartkujesz całego Quadzika. Miłej lektury.

http://www.quadzik.pl/imgs_upload/Flash/gazeta_quadzik/quadzik_(9)_2-2010.swf

Co znajdziesz w magazynie QUADZIK nr (9) 2/2010?

"Czym może Was zaskoczyć marcowo-kwietniowy Quadzik? Okładką… Jedno koło z przodu, dwa z tyłu – przecież to nie jest quad? To nie pomyłka, na okładce historyczny przodek czterokołowca – Honda ATC 250R – a w środku przybliżyliśmy historię tego pojazdu.

Dodatkowo przetestowaliśmy NOWOŚĆ na 2010 rok – Gramolącego się na czworakach POLARISA Scramblera 500 4x4 oraz znany już dobrze od kilku lat model Terenowego przedszkolaka – czyli Yamaha Grizzly 350 4x4.

Rozpracowaliśmy konstrukcję „Wału Kardana” w quadzie i przygotowaliśmy poradnik wyjaśniający Oznaczenie felg. Topiliśmy, kopaliśmy, rzucaliśmy, zjeździliśmy – czyli sprawdziliśmy wytrzymałość absolutną telefonu Samsung Solid B2100. Objechaliśmy opony Wanda i przeprowadziliśmy tuning z grubej rury – zakładając do Renegade`a tłumik CRD QP.

Przybliżyliśmy historię dwóch znanych cykli imprez przeprawowych – Yamaha Cup oraz Mamry Challenge. Opisaliśmy tegoroczny Dakar oraz szczęściu wspaniałych na francuskiej plaży – czyli wyścigi w Le Touquet. Mam nadzieję, że najnowszy Quadzik, mimo zimowej okładki, wprowadzi Was w długo wyczekiwany okres wiosenny.

Oczywiście to tylko niektóre z 20 artykułów, które przygotowaliśmy.

Już dziś zamów PRENUMERATĘ dwumiesięcznika QUADZIK – polski magazyn o quadach

Obrazek

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ruszko » śr 24 mar, 2010

Grzesiu słabo....przeczytałem w godzinę :mrgreen:

:lol:

oczywiście to był żart :)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!

Awatar użytkownika
chuligan
Quad:: Lucky Star 250
Imię: Mariusz

Post autor: chuligan » sob 22 maja, 2010

Kolejny numer maj-czerwiec już w rękach.
Naprawdę świetna lektura :ok:
Lucky Star Sp 250 S
http://www.youtube.com/watch?v=6yKqLKipDXg

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ruszko » sob 22 maja, 2010

Ojjj, muszę sprawdzić skrzynkę :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”