Rodzice
Rodzice
Witam. Mam problem macie pomysł jak namówić mame na quada. Otóż tata chce nawet kasy dołożyć ale mama nie, gadałem jej że dla mnie quad to jak dla niej fryzjerka ,ale ona nie słucha Uważa że po 1 miesiącu bede w szpitalu na wyciągniku prosze o POMOC!!!!!!!!!!!!!!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Powiedz, że szukasz zajęcia, a nie chciałbyś się wpędzić w złe towarzystwo.
Czujesz klimat Kogut!
Czujesz klimat Kogut!
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
No to dobrze.
Ogółem ja ten problem mam z głowy bo jestem tak zakręcony przez quady, że czasem jak mnie się ktoś spyta o imie i nazwisko mówie - raptor hahahah
Nie no to oczywiście żart, ale staram się dzielić czas tak - 40% quad + 40 % piłka nożna + 20% nauka(tutaj w 1LO mat fiz nie potrzebuje dużo czasu mimo, że poziom jest dosyć wysoki, szybko się uczę)
Ogółem ja ten problem mam z głowy bo jestem tak zakręcony przez quady, że czasem jak mnie się ktoś spyta o imie i nazwisko mówie - raptor hahahah
Nie no to oczywiście żart, ale staram się dzielić czas tak - 40% quad + 40 % piłka nożna + 20% nauka(tutaj w 1LO mat fiz nie potrzebuje dużo czasu mimo, że poziom jest dosyć wysoki, szybko się uczę)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.