Lucky star 400!!!!!!!!!!!!

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
maciek805
Kontakt:

Lucky star 400!!!!!!!!!!!!

Post autor: maciek805 » czw 03 gru, 2009

Witam. Na naszym rynku już od jakiegoś czasu jest najnowszy model LS czyli lucky star 400cc(tak naprawdę 360cc). Bardzo jestem ciekaw jak ten quad się sprawuje, czy jest mocno odczuwalna większa moc itp. Może już ktoś posiada tego quada lub jeździł nim i się wypowie na temat tego quada ?
Pozdrawiam :)
Załączniki
oto i on :)
oto i on :)
1_NORMAL.jpeg (50.05 KiB) Przejrzano 12571 razy

jagger

Post autor: jagger » wt 19 sty, 2010

Polecam go czuci ta moc ale tak nie do końca ponieważ jest zablokowany :( :( . Jest tylko problem jak stoi w bardzo zimnym miejscu tak jak teraz mamy zimę czasami zamarza stacyjka. :) :) w tereni zabardzo się nim nie pojeżdzi ale górki itp. daje se rade
Ale w zime potrzebuje troche czasu aby sie rozgżać :)
Pozdrawiam. :) :) :)

mariotorpedo
Kontakt:

Post autor: mariotorpedo » wt 19 sty, 2010

panowie !! nic nie rozumiem z tych postów ..maćka jestem w stanie sobie wytłumaczyć.."najnowszy400 cc"przeca najnowszy to 450 haha no ale dawno ten wpis był...ale jagger ?? :shock: jeżeli czuć tę moc ale nie do końca :? bo zablokowany :lol: w terenie się nim nie pojeździ :shock: ale górki daje rade :lol: czy ta 400-setka jest zablokowana na poziomie mocy 110-tki ?? :D ....jagger nie wiem jak ta 400-setka ale mój lucjan 250 fabrycznie zablokowany :P śmiga świetnie i góry jakie pokonuje .....nie ma się czego wstydzić :lol:

Awatar użytkownika
chuligan
Quad:: Lucky Star 250
Imię: Mariusz

Post autor: chuligan » wt 19 sty, 2010

Mario, 400cc jest najnowszą propozycją LS'a i to jest fakt (w odróżnieniu do 450cc, 400 dysponuje automatyczną skrzynią).

W kwestii Kolegi jagger'a sprawa jest prosta i opcji jest kilka:
-troszkę gdzieś przeczytał,
-może Rodzic dał się przewieźć dziecku,
-być może miał styczność z tym modelem ale raczej nie jest jego bezpośrednim właścicielem/posiadaczem.
- lat ma Kolega jagger do 13

Mogę się mylić i liczę, że Kolega jagger sprostuje swoje 'pierdoły' lub je uściśli, wyprowadzi nas z błędu i logicznie wytłumaczy niefortunne 'wejście' :lol: .
Lucky Star Sp 250 S
http://www.youtube.com/watch?v=6yKqLKipDXg

mariotorpedo
Kontakt:

Post autor: mariotorpedo » wt 19 sty, 2010

chuli wiem czym sie różnią 450 i 400 a maciek nie zaznaczył że chodzi o najnowszy z automatem :lol: ale nie ważne...pamiętasz może kiedyś na innym forum pisałem o podmiance cylindra od 400-setki bo widziałem że motory optycznie są takie same a 450 już zupełnie co innego :P ...
mimo wszystko fajnie jak są tacy jak jagger :) fajni :) pomiędzy rozkminkami co komu nawaliło i jak to naprawić.....można się trochę wyluzować i po chachać :lol:

Awatar użytkownika
chuligan
Quad:: Lucky Star 250
Imię: Mariusz

Post autor: chuligan » wt 19 sty, 2010

Masz rację :D . Mam tylko na uwadze fakt, że trafiają na tego typu fora osoby które potrzebują rzetelnej informacji i chyba sam przyznasz, że jagger swoim 'występem' może tylko i wyłącznie kilku wprowadzić w osłupienie, kolejnych paru w zdziwienie i konsternację oraz faktycznie u tych którzy coś tam wiedzą na temat i liznęli LS'ów wywołać reakcję adekwatną do wpisu :lol: .
Lucky Star Sp 250 S
http://www.youtube.com/watch?v=6yKqLKipDXg

jagger

Post autor: jagger » pt 22 sty, 2010

Może i macie racje ale jestem posiadaczem quda lucky stara 400!!!!!!!!

mariotorpedo
Kontakt:

Post autor: mariotorpedo » pt 22 sty, 2010

jagger ..nie smutaj <głaszcze>...może masz racje i może Ci wierzymy :gafa:

maciek805
Kontakt:

Post autor: maciek805 » pt 12 lut, 2010

Co wy tu piszecie ??? Przecież lucky star 400 to najnowszy lucek !!!!! :shock:

maciek805
Kontakt:

Post autor: maciek805 » pt 12 lut, 2010

Piszecie, że jest zablokowany, ale w czym jest problem ?? przecież można go rozblokować

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”