dzieki krawco!
jakbys mogl to zrknij na te oferty bo nimi jestem zainteresowany i co o nich sadzisz?
ta 800 ma strasznie zardzewiale wydechy i twierdzi ze to normalne po jakims czasie.
nr aukcji allegro 878640299 nr ogloszenia otomoto M1684411
na co glownie mam zwrocic uwage?!?! co by sie nie wkopac
jakie dokumenty sa potrzebne zeby probowac zarejestrowac?
zakup kontrolowany
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
Na tyle co da się ocenić ze zdjęć wygląda nieźle, ale tak naprawdę to sprawdzisz tylko na serwisie. Z wydechami to prawda i nie koniecznie musi to być rdza, najczęściej jest to spalone na wydechu błoto. Jeśli chodzi o dokumenty do rejestracji to potrzebujesz wyciąg ze świadectwa homologacji, fakturę i kartę pojazdu. Niektóre wydziały chcą też wpis do ewidencji sprzedającego.
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
Sprawdź zawieszenie czy nie jest powybijane, końcówki układu kierowniczego i luzy na kolumnie kierowniczej, jak będziesz miał możliwość to zobacz jak wygląda od spodu ( przede wszystkim rama. Sprawdź przeguby, ich osłony i wahacze oraz ich mocowania do ramy (czy nie było dzwona). Sprawdź jak pracuje silnik (przynajmniej na ucho) i czy nie ma wycieków. Przede wszystkim sprawdź oryginalność kwitów. Jak będziesz miał VIN, napisz na pw to powiem Ci czy jest to zgodne. Tak na szybko tyle mi do głowy przychodzi.
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...