zakup kontrolowany
zakup kontrolowany
juz niedlugo dolacze do waszego zacnego grona raiderow ale wczesniej prosze o pomoc w zakupie wymarzonego konika na polu bitwy zostaly nastepujace modele:
Kawasaki Brute Force 750 2007; polaris sp 700 EFI 2006; Polaris Sportsman 800 EFI 2007; Yamaha Grizzly; Suzuki KingQuad 700 . chyba ze wam doswiadczonym quaderom jeszcze przyjda do glowy jakies ciekawe sprzety :myśl:
do wydania uzbieralo sie 22tysie
jazda uzytkowa i potrzeba zamocowania plugu (duzo placu do odgarniania)
licze na fachowe i rzeczowe opinie za co z gory wielkie dzieki !!! na co glownie zwrocic uwage przy zakupie uzywki?
Kawasaki Brute Force 750 2007; polaris sp 700 EFI 2006; Polaris Sportsman 800 EFI 2007; Yamaha Grizzly; Suzuki KingQuad 700 . chyba ze wam doswiadczonym quaderom jeszcze przyjda do glowy jakies ciekawe sprzety :myśl:
do wydania uzbieralo sie 22tysie
jazda uzytkowa i potrzeba zamocowania plugu (duzo placu do odgarniania)
licze na fachowe i rzeczowe opinie za co z gory wielkie dzieki !!! na co glownie zwrocic uwage przy zakupie uzywki?
- Krawco
- Quad:: XP 850 ;)
- Imię: Arkadiusz
Znam większość z tego sprzętu i szczerze to poleciłbym SP 800. Sam jeżdżę na nim od 2 lat i wiem co potrafi. Dodatkowo pługi polarisa z system lock&ride to sama przyjemność obsługi (i to też z własnego doświadczenia). Szybki montaż i demontaż pługa oraz błyskawiczna zmiana konta lemiesza to wielkie atuty. Szczerze polecam
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...
- kuba4x4
- Quad:: Can - Am Outlander XT - Był, Jest i Będzie !
- Imię: Jake
- Kontakt:
Kawasaki sobie odpuść, ma problemy z dyframi, elektroniką etc. Jeśli uda ci się kupić SP800 w dobrym stanie to kupuj. Ja osobiście bym celował w Suzuki albo Yamahę Na SP800 nie jeździłem, tutaj Krawco może ci opowiedzieć więcej. Ogólnie musisz się przejechać na jednym i drugim z tych maszyn. Do każdego pług na luzie podczepisz i nie będziesz mieć z nim problemów. Każda z tych maszyn jest super, mało awaryjna, mocna, dobra w teren, do pomocy (odśnieżanie, ciąganie przyczepek itd). Jeśli nie będziesz miał swojego faworyta pokieruj wybór na okazje cenowe. Jeśli znajdziesz dobry egzemplarz za dobrą kasę G700, KQ750, albo Polarisa to bierz
A.Z.T. ATV ZGIERZ TEAM - www.ZgierzTeam.pl
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Krawco zależy kto jak jeździ
Cashandcash ostatni GER wygrał na seryjnym zawiasie, konkurując z RENEGADE i GRIZZLY 700 na OHLINSIE
Cashandcash ostatni GER wygrał na seryjnym zawiasie, konkurując z RENEGADE i GRIZZLY 700 na OHLINSIE
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!