Quad za 7000 - 8000 zł
Panowie, Persiol prosił o pomoc, a nie reklamy. Napisał wyraźnie, że ma 190cm wzrostu, więc z całym szacunkiem dla Ciebie Krawco i Twojej działalności, zastanów się co komuś podsuwasz. Mam akurat również Phoenixa i faktycznie jest to dość fajny quad, ale z autopsji wiem, że użytkownik powyżej 180cm wzrostu może zrobić sobie na nim mocne kuku. Ten quad jest po prostu za mały gabarytami, a o tym jako jednym z warunków Persiol pisał już w pierwszym swoim poście.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Dać, a czerpać przyjemność z jazdy to różnica Krawco
Tak czy owak przy takim wzroście do 8 tyś pozostaje Ci Lucky Star 250 albo 300.
Tak czy owak przy takim wzroście do 8 tyś pozostaje Ci Lucky Star 250 albo 300.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
Gratuluję Twoim klientom sprzedawcy, dobierającego im quady, którymi "da" się jeździćKrawco napisał...
Ja mam akurat 180 i kg wagi wiem, że da się tym jeździć
Ostatnio zmieniony czw 07 sty, 2010 przez Piroman, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakie quada najlepiej dla 15-ka najlepiej półautomat do 8/9k
Wiatma wszystkich.
Jestem nowy i chiałbym się was poradzić jakie quada kupić do 8/9 tys.
Napewno nie chinola bo są do d*** jakiegoś markowego.
Myślałem nad suzuki ltz 250, kymco KXR 250, lucky star 250/300 i chciałbym wiedzieć co o nich myslicie ich dobre i złe strony. Jeśli macie jakieś inne propozycje chętnie je usłysze i napewno wezme pod uwagę. Oczywiście chodzi mi o quada sportowego i żeby można było nim poszaleś w terenie. Nie może być też za mały bo mam 180cm wzrostu.
Będę bardzo wdzięczny za każdą odpowiedź. Pozdrawiam
Jestem nowy i chiałbym się was poradzić jakie quada kupić do 8/9 tys.
Napewno nie chinola bo są do d*** jakiegoś markowego.
Myślałem nad suzuki ltz 250, kymco KXR 250, lucky star 250/300 i chciałbym wiedzieć co o nich myslicie ich dobre i złe strony. Jeśli macie jakieś inne propozycje chętnie je usłysze i napewno wezme pod uwagę. Oczywiście chodzi mi o quada sportowego i żeby można było nim poszaleś w terenie. Nie może być też za mały bo mam 180cm wzrostu.
Będę bardzo wdzięczny za każdą odpowiedź. Pozdrawiam
Kto pyta nie błądzi :) :)
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Lucky Star na pewno największy ale też najcięższy i przez to najwolniiejszy.
Kymco mniej popularne ale również dobre.
LTZ 250 najmniej awaryjny sprzęt, dobry do nauki jazdy.
Kymco mniej popularne ale również dobre.
LTZ 250 najmniej awaryjny sprzęt, dobry do nauki jazdy.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.