POMOCY YAMAHA GRIZZLY 700 POMOCY
POMOCY YAMAHA GRIZZLY 700 POMOCY
Mam problem jak jade na równuch obrotach to coś stuka w silniku, jakby ktoś klepał młotkiem od środka nw co się dzieje.
BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY ZA ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!
BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY ZA ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!
pomocy YAMAHA GRIZZLY 700 pomocy
Ma zaledwie 3000km na takigo quada to nic mój kolega ma zrobione 15000 i nic mu się nie dzieje
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
15 tyś po asfalcie chyba, nie możliwe, aby quad po 15 tyś km przebiegu był w super stanie.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
Ruszko - nie gadaj mój ma 10 kkm na rajdach i nie ma z nim problemów, nawet mechanik się zdziwił 15 tyś jest wykonalne bez problemów.
Szymex - czy to stukanie jest zależne od temperatury silnika ? W sensie takim że jak nie rozgrzany to stuka, a jak sie rozgrzeje troche to przestaje ? Jeśli tak - to 'objaw naturalny'
Jeśli stuka niezależnie od temperatury - to niestety zapowiada się tak jak koledzy wyżej piszą bolesny remont mechanik potrzebny
Szymex - czy to stukanie jest zależne od temperatury silnika ? W sensie takim że jak nie rozgrzany to stuka, a jak sie rozgrzeje troche to przestaje ? Jeśli tak - to 'objaw naturalny'
Jeśli stuka niezależnie od temperatury - to niestety zapowiada się tak jak koledzy wyżej piszą bolesny remont mechanik potrzebny
Krzysiek
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
Witam po pierwszekrecik napisał...
Ruszko - nie gadaj mój ma 10 kkm na rajdach i nie ma z nim problemów, nawet mechanik się zdziwił 15 tyś jest wykonalne bez problemów.
Po drugie Krecik, co się stało na GER? Zapomniałeś?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
A widzisz, złapałem Cię
Krecik zważ też na to, że ty jesteś czołowym zawodnikiem rajdowym i znasz się na Grizzlym jak nikt inny.
A co do samego tematu, możliwe, że się kończy silnik, koniecznie sprawdź tak jak napisał Krecik.
Krecik zważ też na to, że ty jesteś czołowym zawodnikiem rajdowym i znasz się na Grizzlym jak nikt inny.
A co do samego tematu, możliwe, że się kończy silnik, koniecznie sprawdź tak jak napisał Krecik.